Дечки, имам 7 парчиња кринон гел, рокот им изминува месецов, ако на некој му требаат пишете ми ги подарувам Одлично, ајде сега да се оплодат сите
@Meckicja Морав да се допишам. Трети пат деновиве прашуваш нешто на кое добиваш одговор само од мене. Културно е бар да стиснеш еден лајк. Ама на ниту еден од постовите не ме удостои со. Или напомени дека јас не спаѓам во "девојчињата" од кои сакаш одговори. П.с не ми е за лајкот. Тоа го сваќам како едно мало заблагодарување зошто некој се потрудил да ти "помогне" Всушност и така функционира форумот и таа му е намената
Девојчиња, заврши и мојот трансфер. Вратени се два бластомери - морула/морула. И докторот и ембриолозите рекоа дека ембрионите се со одличен квалитет. Сега со Господ напред во следните две недели . На сите што сте во постапка ви посакувам успех
Сега уживање и терај си твои кејфови,како ти е убаво така. За две недели чекаме високаааа бета. Еве те влечам за носе за близначиња
Девојки подарувам DHEA од 50 мг, 60 капсули (две пакувања). Рок на траење 2/2020. Купени се во Америка.
Бускопанот се против болки, но делуваат на тој начин што ги опуштаат мускулите на внатрешнити органи и така ја намалуваат болката. Во Њуборн кога ми ги даваа ми објаснија дека се даваат за да се опушти матката и да не ги " избутка" ембрионите. За болка дополнително ми препишаа ибопрофен. Јас пиев само бускопан, зошто немав некои болки, секогаш имам малку јк, не сум многу избоцкана @PrettyG , со среќа!