Не знам искрено, може не ти е од мокрење, туку од самата интервенција, те боли се Ако ти е сомнително, јави се кај докторот. Со Трајковски имам многу позитивно искуство во врска со комуникација, ако не може веднаш се јавува подоцна или пак одговара на порака.
Не се секирај, од аспирацијата ти е. Исто и јас имав јаки болки истиот ден па наредните денови. Кај мене беа извадени 17 јајце клетки и тоа е нормално, дури и имав малку крвавење. Не му ја мисли многу, релаксирај се
Mislam deka nema pravilo dali ke lezis celo vreme ili ne, jas posle transfer otidov vo Neptun i kupuvav nekoi raboti i ostanav na noze najmalku dva casa, posle toa doma odmaram samo dva tri dena i toa ne lezev celo vreme, na boleduvanje bev samo edna nedela i pak imav uspesno ivf, kako ke se osekas vo tie momenti taka pravi normalno bez krevanje tesko samo a i Trajkovski ke ti go kaze istoto.So lesno i pozitiven rezultati cekame
Ете гледаш дека се е во ред,супер бројка сега нека се оплодат па во меше кај мама . Со среќа сега уживање и галење меше па израдувај не со видока бета
@PrettyG со лесно да минат 14те денови Па таман за Велигденската трпеза ќе бидете побројни за уште два члена @Meckicja Со лесно и тебе
Abe ke jademe jagnesko I toa golemo jagne Aa ke uzivam tie denovi po et mm kaza veke ah od mene togas pak lele
Тоа е хормон. Го даваат обично кај тие со низок амх( намалена оваријална резерва). Делува на квалитетот и квантитетот на јајце клетките. Обично се пие 3 месеци пред процесот на ивф
За подобрување на квалитет на ј.клетки. Пребарај по форумов, во оваа група многу е пишувано за ДХЕА, има споделено различни искуства.
Ајде сите да се оплодат, чекаме убави вести Ти посакувам лесно да ти поминат две недели и да се фалиш со висока бета
Треба доктор да ги препише или може на своја рака да ги пиеш.Моите јајце клетки не се оплодија причина,со послаб квалитет биле, ама заради погрршна стимулација .Што мислите треба да ги пијам?
Амх имаш испитано? Мој совет - консултација со Др обавезно Мислам дека со лоша стимулација не се добиваат јајце клетки со лош квалитет. Можда само да не се добие убав број на истите.
Најдобро да се консултираш со лекарот. Во суштина ниедни лекарства не се земаат на своја рака. Поздрав.