Амх немам испитано јас имав 12водечки и 5-6поситни фоликули...аспирираа само 4ооцити поради немање технички пристап и ден денес не знам што значи тоа. Од тие 4,2празни а две се оплодија ама со неправилна делба и немаше трансфер. Од кога се консултирав со др гинелколог рече сека лошо сум реагирала на стимулациијата и стоп инекцијата не била добро темпирана.Докторот кај кој правев ивф ми рече не треба ништо да испитуваш топ си(буквални зборови)..ама јас не бев мирна и испитав и мутации,кариотип,вродени тромбофилии... освен витамини ништо не пијам во моментов.Иначе сите останати хормони ми се супер а пред ивф ми кажа докторот дека има околу 15-16 антрални фоликули..што тоа значи појма немам.Извинете на долгоов пост.
ДХЕА земаат билдери, така што........не би требало да има штета. Но, сепак прашај си доктор и измери amh.
Мила, штом си имала толку многу фоликули би требало амх да ти е во ред, што значи немаш потреба од ДХЕА. Јас имам амх 0.7 и по препорака на докторот пиев дхеа. Така да во секој случај не ги земај на своја рака, консултирај се со др.
Најлошото со Ивановски е дека Кузевска му е замена не ја можам Да со долг протокол одевме,сипрефакт и фостимон Што направи мила? Како си? (Извинете ако сум пропуштила одговор, но бев на работа до сега, и ги пројдов сите страни набрзина, но...) Една молба до вас. Пријателка ме прашува на кој телефон имам прашувано за ваучерот во фонд и не можам да се сетам нити да го најдам во именик. Пробувам да најдам и низ форумов, зошто сто пати го имам прочитано, но едноставно сега не ми го наоѓа....Може бројот на кој прашувате до каде е постапката? Фала ви!
Epa toa e jas sega imav 16 antralni folikuli I ete denes imavme 8 folikuli I utre ke mi kazat koga et
Девојчиња, случајно најдов кутивче метилирана фолна дома. Болна бев и барајќи во фиоката со лекови го најдов Сум заборавила дека го имам Ќе го подарам ако на некоја и треба. Пишете ми во лп.
Дај Боже сите да се развиваат супер па и за замрзнување да си имаш.Со лесно,полно меше и за 9месеци да се гушкаш со близначиња
Od terapija mi dadea crinon gel proluteks aspirin kleksan vibramicin buskopan I brufen a I dekortin,cudno mi bese sto ne mi dadea estroferm no dr mi rece nema potreba ne mi dadea ni vitamini
Добро сум душо фала се јавив кај докторот од прогестеронот ми било но ќе помине сепак ти благодарам многу
Одличнооо супер бројка стискам палци да се оплодат сите ..две назад во меше а другите за замрзнување...сега само опуштено и позитивни мисли...позитивни мисли до позитивен резултат
Убива, знам.........пробај да си најдеш некоја работа, активност....ќе се јават кога најмалку ги очекуваш. Освен тоа, рано е уште, зависи кога го направиле оплодувањето. Остави ги да си растат душичките, им треба време да се развијат, барем 24 часа да поминат.