Prasaj go utre Trajkovski, mislam deka nemase razlika osven vo cenata ama sepak bez doktorot ne pravi nisto na svoja raka, so sreka i so lesno utre, i mene mi gi vratija na treti den i eve ednoto mi spie vo race a tebe ti posakuvam bliznacka bremenost
Devojki pomina mojot transfer mi vratija dva embrioni se napravi I asisting hatching na embrionite mi kazaa a sto e toa stvarno nez
Среќно мила! Ти посакувам вииисооока бета Хетчингот на ембрионите е за поголеми шанси за имплантација.
Со среќа... Сега опуштено овие 2 недели не е лошо и да го баталиш форумов малку. Те чекаме со висока бета...
Целата среќа ја пуштаме кај тебе овие 2 недели. Браво за Трајковски што ти направил assisted hatching јас не сум правела тоа може ќе му побарам и јас, колку го наплаќаат?
Девојчиња осми ден како пијам Дабростон 3*2. Треба 10 дена. Сега видов розово на бришење. Да ги прекинам, или да ги пијам до утре?!
Ajde sega ovie dve nedeli samo opusteno,i ti posakuvam da se izraduvas so visoka beta.inaku i mene mi pravea hatching na embrionite,toa mi kazaa deka bilo pukanje na obvivkata, za da embrionot polesno izleze i se implantira vo matkata jas imav hatching i bese plus 200 evra.ivf so icsi bese 1700 evra a so plus hatching 1900 mi kazaa
@Bubce38 можеби е најдобро да се консултираш со докторот што те води. Јас немам искуство со добрестан. Но за да не бидеш во недоумица дали си постапила правилно шо си го прекинала или не, најдобро прашај го докторот
Фала . Се јавив. Рече да ги допијам. Добар знак било што би добила вака брзо ( ако добијам утре,задутре) . Дај боже да ми дојде , па сабота/недела на ехо. Сега се молам да ми дојде,следен месец ќе молам да не ми дојде.