Одличноооо со лесничко да ти поминат 14те дена и стискам палци и посакувам од се срце позитивен тест и висока бета...галкај мешко,зборувај им,молиси се на Господа и брзо ќе минат деновите...не барај симптоми во природата нема правило...оваа трета среќа ќе е успешна и со пород како Господ никој не е...
Со лесно и за 2 недели висока бета! Бубче така и ќе биде! се држиме до план аhug: Јас имав голем проблем до минатата недела. Се спасив со суви сливи само во компот. Еве веќе сум 9та недела и сега се е ок
Јас од гинеколог имав одобрено да ставам гличерински чепчиња(супозитории)ептен кога ќе згусни...имав мака првите 3месеци но не нонстоп а до 12та недела примав Пролутекс и Кринон гел значи запек али сакаш но само чепчињата ме спасуваа...А потоа на Утрогестан бев до крај на бременост но од пренаталните витамини Провен за трудници столицата ми беше лесна без мака и редовна
Devojki vi blagodaram mnogu za podrskata sto mi ja davate. jas sega domce si uzivam se galime I uzivame gledam komedii ivkova slava Embrionite se edniot osumkletocen drugiot mislam oti e sestokletocen
Ајде нека биде успешно.А не кажа дали и колку плати за хачингот. Не разбирам грешка да не си.Не си ми одговорила,само си ме цитирала.
Тебе конкретно те интересира за ин витро, или? Јас планирам да се префрлам со матичен таму па ако те интересира нешто во врска со докторот можам да ти помогнам.
Фала ви на сите за советите, земав парафинско масло, магнезиум во кесичка и минерална вода Донат Мг. Сега изедов и компот од сливи, па со среќа утре Прв пат примам комбинација Кринон гел навечер и Прогестерон депо на 4 дена, до сега или само Кринон или Утрогестан со Пролутекс и имав малку проблем, ама не во оваа мера...
Devojki pomina i mojot et vcera, 2 embrioni + 2 zamrznati @Meckicja zaedno da se raduvame za 2 nedeli
Среќно! Ти посакувам висока бета. Изгледа не има доста што сме во исчекување периодов. Дај боже сите да успееме и да се радуваме. Стискам палци за сите
Да ви минат лесно деновите на исчекување @PrettyG @Meckicja @Snowhite2 i @saramila09 и наскоро сите да се префрлите во труднички