Devojcinja,denes gi izvestiv vo Remedika deka mi go odobrija vaucerot i mi zakazaa pregled na 3 ti Juli,odnosno 20ti den od ciklus,za da pocneme od 21vi den od ciklus so terapijata. Jas dibivam tocno na 25dena, pa me interesira dali i pokraj terapijata(stimulacija,verojatno so super fact),ke dobijam na 25tiot den ili zaradi terapijata ke se oddolzi ciklusot?!..sakam da si presmetam koga bi mi bil transferot ,ako od 4ti Juli pocnam so terapija?!..
Тераме.... Денес бев на преглед кај докторот ок е се, за две недели за срцевс реакција треба да идеме. Инаку од два вратени ембриона, еден е развиен и останат
Би требало да си добиеш најнормално. Плус минус ден, два лелее што убаво.. почнуваш ти еуфорија @Стефани_5 одлични вести
Pozitivno vi ljubomoram koga ve citam... Na site vi posakuvam da uspeete, pa i jas sto pobrgu da stignam do famozniot vaucer. Da ve prasam vie sto imate vauceri, site 4 inseminacii gi pominavte?
Jas imav samo dve inseminacii i edno neuspesno in vitro, no podnesuvav za vtoro dete. Prvoto detence mi e 11god i za nego si ostanav bremena najnormalno po priroden pat i prirodno se porodiv. So srekja @Libra88
@Ninichka so srekja dusicke sega. Ti posakuvam se najubavo, gospod neka e so tebe , bidi samo hrabra, glavata gore so pozitivni misli i samo napred gledaj . Te guskam najsilno
Nie se naoruzavme so tribestan,peruanska maca,maticna mlec,ribini zrna,vitamini E,... Kako sto presmetuvam, za mesec dena treba da e transferot,pa mesecov da potpomogneme na IVF -to
Milickaaa, ti blagodaram mnooogu, mnogu mi znaci...te pregrnuvam i jas najsilno Ke uspeeme i jas i ti i kukla i siiiite nie tuka
Не ти ги препорачѕвам рибините зрна. Прочитај им го составот. На база на соја се! Знам дека имаат сликичка со риба, ама... За витамин Д земи си капки Вигантол.