Dr mi gi zameni I bez da go prasam proluteks so progesteron depo I krinon gel so utrogestan e sega nez po kolku pati se stava dnevno utrogestan
Daj boze da sum, a i ti Za Utrogestan vidi kako ti pisuva vo izvestajot, dali 3x1ili kako ili pak javi se prasaj..
Jas posle transfer do 15-iot den stavav edno nasabajle i edno navecer, taka mi imase kazano Trajkovski, posle toa po edno navecer do 12-ta nedela od bremenosta
Што убаво раздвижување во темава. Ви посакувам на сите висока бета за две недели. Ова ме потсеќа на периодот кога јас бев во исчекување. Тогаш имаше прилично позитивни тестови во краток период.
Inaku za hatching metodata prasav vo New born ja pravat kako rutinska postapka pri ivf i ne se naplaka plus a moze da se pravi i pri transfer so zamrznati
Јас првите два дена така строго и не баш си лежев потоа си станував полека дури и си готвев.. и сега се плашам да не сум згрешила нешто
Неколку дена после трансфер ми се појави исцедок, тенок без боја и мирисис, минимално по неколку пати во денот мокричко на гаќичките, сега сум веќе 5 недела и уште го имам