@Bubce38 @Meckicja И останатите девојки во постапка, за две недели ве чекам со висока бета! Со среќа!
Ете се си дојде на место, кога треба да биде-ќе биде.Така и јас знам дека е подобро естрадиолот да е низок.Само верба и ќе биде добро. И не се замарај многу со естрадиоли и фоликули,со твојата досегашна упорна терапија знам дека ќе бидат квалитетни,а тоа е најбитно. Хормоните ти се перфектни. Со убаво да пројде се
И ја така реков,овој е тој. @Bubce38 со лесно боцкиве(знам дека сакаш боцки не ти е проблем тебе тоа) и чекам ветеното кафе со стомаче,или пак со бебушки. @podravka мила како си ти
Бемфолата од 75 iu е азар растворена. Нема мешање нс 5,6,7 прашкови во една/две водички. Значи ќе се боцкам по 7 пати и + 2 пати суперфакт
Со лес! Инаку сите стимулирани ивф сум ги почнувала со естрадиол помал од 20. Ти посакувам 2 одеднаш!
Klamidija za tocni rezultati proveri si na krv. A mikrobioliski bris eden mesec posle ispien antibiotik se pravi pak
Blagodaram za iscrpiniot odgovor. Inaku vcera se bocnav vtornik rezultati. Dali ako e negativ treba da pijam terapija?
Bubce со среќа☺ јас и ти ќе сме тука некаде заедно. Трет ден сум со супрефакт,утре чекам да добијам и да продолжам понатака Ако е негатив не. На крв покажува најточно и секогаш ако е позитив на брис,даваат да се испита преку крв
Aha te razbiram . I drugo ako na krv ne daj boze e pozitiv i primam terapoja pa posle mesec dena od prekin na terapija test , taka. I sto ako pokaze pak na bris sto togas? Pak li antibiotik? Ili sto pravime?
Ако на крв е позитив се пие антибиотик и пробиотик вагиналети се стават. На клиника секогаш даваат 10дена доксицилин за тебе и партнерот. И обично ја снемува. Инаку од примариус на клиника ми е кажано дека за микробиологијата да е точна треба еден месец да немаш примено антибиотици
Te razbiram fala ti, znaci se leci iako podolgo vreme. Kako sto citAv na net mnogu losa bakterija. Neznam kako sum ja dobila, ne mi e jasno osven moze na rabota od necisto wc.spermogramot na soprugot e cist.
Со лесно душо овие 2 недели, а уште полесно кога ќе ги видиш двете линии. Мисли само позитивно. @PrettyG @Желба @Saramila09 Ви посакувам да се прерадувате во најскоро време со 2 цртки.
Kaj мене кламидија се појави пред многу години. На брис позитив на крв негатив. И бргу ја излечив. Кај мене се појавуваше од пад на имунитет. Лани кога собирав документи се појави уреаплазма што е поопасна од кламидија за плодот ако дојде до бременост. Помина од една доза антибиотици и многу витамини. Ама за се треба време. Се надевам дека брзо ке ја излечиш и ке започнеш со постапка. Па да се радуваме за бебушки ☺