@@Bubce38 со лесно срцка, со лесно да ти мине целата постапка ... Ти си храбра девојка, жена ќе успееш овој пат. Од ти посакувам само успех,успех,успех
Леле ја кога правев немаше никој,ни за ивф ни за фет. Сега имате друштво големо,ќе се слави на велико.
Ако нема таму,тука ќе се журкаме. После @Snowhite2 , @saramila09 , @PrettyG ,@Meckicja , ,@A&Z ќе настапиме јас , ти и @Valentina888 со позитивни тестови. Па во труднички ќе ја чекаме @0ли
Devojki mojot tsh e pokacen pak3,12 iako pijam eutiroks od 75 I od 50 ednas nedelno go ispitav oti na 5 den od et znael da se pokace kaj slucaevi kako mojot
Јас Ради хиперстимулацијата одложуваме трансфер па сега на преглед после мензис...се надевам ќе биде трансфер овој пат
Девојчиња, сакам во среда да направам дома тест. 9 ден од трансфер ке ми биде. Ке покаже точен резултат или рано е, што мислите? Не можам да издржам веке, се таму ми е паметот. @saramila09 ти како се држеш? Знам дека пред мене беше со трансфер. Кога ти е ден за бета?
@PrettyG Јас направив на 7ми ден од трансфер (а трансферот ми беше на 5 ти ден). И покажа точно. Знам дека немаме трпение, и се чудев како издржуваат до 14 ти ден Направи ако не можеш да издржиш, и ти посакувам ||
Self clear testot pokazuva, ama najdobro pocekaj do 10, 11 den, za da imas sigurno crta. Jas napraviv na 8 i 10 den, negativen, sega cekam cetvrtok da napravam preku krv. 99,99% sum sigurna deka nema bremenost ovoj pat, ama da ne mi bide sube ke pocekam do cetvrtok, na 14 den po transfer da potvrdam preku krv. Ama predhodno, koga ostanuvav bremena i na 8 den po transfer mi pojavuvase slaba crta, na 10 den veke jasno vidliva. Ajde ti da ne izraduvas
Мене денес мие 11 ден од трансфер и како се држам искрено ни самата незнам еден куп мисли ми шетаат низ главава моја во еден момент сакам да направам тест па се плашам затоа решив петок да направам иначе деновиве некако повеќе ми се гади ми се спие градите ме болат и болки во долниот дел од стомакот многу гасови секој ден мерам температура и 36.9 знае по некаде и 37 имам ако не се овие симптоми па што ќе бидат но решив петок да си испитам преку крв што биде нека бидне така зборам ама многу тешко ми е .... ти не брзај со тестот рано тие да не се разочараш после издржи како што издржувам јас
Zasto si tolku sigurna oti nema bremenost sekoja bremenost e razlicna za tsh jas sega ke treba da ispituvam I ft 4 oti I total t4 mi e visok I rizicno e da mi ja pokacat dozata na eutiroks taka mi kaza dr
Pa prvo nemam nieden simptom na bremenot, nisto ne me boli, ne mi se losi, osekam samo deka sum pred ciklus. Vtoro, domasniov test do sega ne me izlazal, pokazuva linija koga betata ti e od 10 nagore, znaci samo sto ke pocne da se pokacuva. Za THS slusaj si go doktorot i ne se sekiraj...
Ја направив на 8ми ден од трансфер(броејки го и денот на трансфер)трасфер имав со бластоцисти,,замрзнати на 5ти ден,ми покажа бледа црта,на 10ти направив и бета и уште еден тест. Ти посакувам дупла среќа.
Девојчиња не се измачувајте,ако мислите дека ќе ви биде полесно ако направите тест направете. Подобро тоа отколку стрес. На двете ви посакувам