Koj den ti e od et mene mi e peti den I imam simptomi na bremenost posto I prethodno imav dve bremenost I si gi znam simptomite no duri ne napravam beta hcg nisto ne e sto posto sigurno iako vikaat i oti ii ts se kacuva vo bremenost Ne se sekiram ke mi ja koregira Dr terapijata so eutiroks samo I treba I ft 4
Ако веќе си решила да правиш, со прва утринска урина направи го, тогаш е концентрацијата најголема. Среќно, стегаме палци
Мила, јас единствено овој пат немав симптоми па ете сум бремена. Претходните 3 ивф имав симптоми па ништо. Имај верба!
^^какви симптоми на бременост волку рано, невозможно е да ги имате, не си мачете главата со барање на симптоми, потсвесно си ги предизвикувате Мене откако ми се повлече хиперстимулацијата, симптоми на бременост добив околу 12та недела, мешко се заобли гадење, повраќање, вртоглавици, киселини, зголемен апетит, болни/осетливи гради.. ништо од тоа немаше до крај
Така е Мече, ама на 5ти ден по ЕТ не е можно да имаш симптоми на бременост. Седи мадро и чекај го прочуениот 14ти ден
Знам дека ви е тешко чекањето, ама ако веќе сакате да правите тест правете преку крв. Инаку имаше една шема мислам дека пишуваше по трансфер на третти може да се прави тест на 11 ден, а по трансфер на петти ден, тест на деветти ден. Со лесно и стискам палци за позитивни тестови
Така е! Толку рано може да се чувствуваат промени само од хормонската терапија, инаку прерано е стварно.
@Meckicja denes 12 den po et, vcera mi bil 11 den, ne 10 ti, vcera pravev vtor test, negativen. Ke pocekam za krv do cetvrtok, toa e veke 15 den po et i ke pokaze najsigurno. Ne me plasat simptomite sto gi nemam, tuku negativnive testovi. Aj do cetvrtok ne mislam vise, pijam terapija, se bockam i ke cekam. Tebe ti e rano za simptomi Najdi nekoja serija na internet i forsiraj ja denovive, do testot... Stiskam palci za site sto posttransferki
Jas ne sum zastanala .doma se sum po bolnici ovie denovi te tiroida te kleksan I te drugi rab sto imav da zavrsam te inekcii progesteron primam na cetiri dena
Јас планирам, ама прво да видам што ќе каже докторот, планирам овој пат да одам кај митко ивановски во систина, инаку имам 2 неуспешни инвитра, од кој едното со замрзнати,е сега ембрионите се замрзнати во њуборн, а сакам трансфер да правам во систина и незнам која е процедурата, треба да се јавам во систина.
Здраво девојки, Мене денес ми е 2 ден од ЕТ па сакам само на сите да ви посакам да си ги видите сите тие 2 убави цртки. Мене ми е прво ИВФ и се надевам дека ке успее иако сум голем песимист. И ако не биде ништо нема откажување. Господ е голем и сигурно ги слуша нашите молби.
Zasto pesimist za ova treba samo pozitiva Inace mi zemaa krv za ft4 na privatno go ispitav sega cekam rez
Кога ве читам вас станувам позитивна. Здравје за 2 недели да чекаме позитивен резултат. Благодарам PrettyG за поддршката
jas pravev domasen test na 8 den id trasfer mi pokaza pozitiven,pa posle bhcg pravev na 11 den i na 15 den