Jas denes se preplasiv. Bledo rozev iscedok vidov sabajle ama mu se javiv na doktorot rece deka moze da e pozitivno. Ako se javi potemno togas bilo loso. I jas ne mozam da izdrzam veke.. 5ti den denes
Петти ден од ЕТ ти е? Која ни е најблиску до тест? Леле возбуда ме фаќа кога ве читам За убаво да е, да се редат високи бети, пролетва да биде бомбастична
Верувам дека е многу тешко, нема некоја што била рамнодушна. Премногу значи сево ова за да се биде ладен. Но мора некако да си го лажеш умот иако тешко може да го излажеш. Со што се занимаваш деновиве? Лежиш цело време или стануваш?
Добро, пак малку од малку нешто додека работиш бегаат мислите. Ајде, издржи, уште неколку дена останаа Не плаши се, ќе биде се' добро
@Snowhite2 имплантација да не е тоа розевкото Но можно е и да си се повредила при ставање Кринон/Утрогестан, ставаш сигурно нешто. Израчунај си кој ден битребало да добиеш циклус, ама се ми стои дека рано е и за него.. Позитивно само и без стресови
Јас сум најблиска како што изгледа ама страв ме фаќа од тест секој 2 минути у веце да не излезе нешто ме фаќа страв ама до сега ништо дај боже така да остане
И јас неможам да издржам ама и мм не ме остава да правам кога вика ПЕТОК тест и така ќе остане Страв мие навистина првото ифв дента кога правев тест преку крв добив менструација на 12 ден правев тест беше негативен и повеќе стрес ме фати не бев мирна по цели ноќи плечев не спиев само господ знае како ми беше тогаш затоа ќе почекам уште некој ден
Почекај тогаш и само смирено, после неуспешното ивф иако ми беше тешко, не плачев, не драматизирав, бев смирена и тажна неколку дена, а потоа продолжив со нормален живот. Ти посакувам висока бета!