Како ти е подобро мила така направи. Ајде до петок има уште два дена, брзо ке поминат. Ти држам срека се да биде како треба. Јас со првото ивф не стигнав ни тест ни бета да направам, бидејки добив циклус ден-два пред денот за бета, а имав тест дома не го искористив
Девојки ви благодарам на сите за вашата подршка навистина ми значи и мило ми е што секогаш сте покрај мене во вакви тешки времиња дај боже господ еден ден да не израдува сите
Ајде сите што сте во исчекување да ви се исплати .Ве читам и ми се враќа онаа возбуда и надеж од пред година дена.Толку време паизиравме од инвитра и испитувања.Ми требаше одмор а и финансиски се исцрпивме после 3 инвитра на приватно и еден трансфер со замрзнати.Се надевам пролетва ке пробаме пак со ескимчињата што трпеливо не чекаат.
Мора така да остане, верувам дека нема да добиеш Петок да ти биде најсреќен ден и да не' израдуваш и нас овде Ајде пролетни мешиња за зимски дечиња
Дај боже мила господ нека ми те слушне Девојки на крај се одлучив и направив тест јас гледам нешто а вие се плашам многу бледо е ве молам за одговор
Леле мила се гледа дека има втора цртка, ако е бледа . Леле се радувам и јас со тебе.... За да не се измачуваш провери и бета утре, ама тоа е тоа. Честиткииии...!
Бледо небледо битно има втора линија. Честитки и со лесно да си ја износиш бременоста. Мојата вака бледа линија ете ја дома ми лудува и има 3 години.
Значи и вие сите гледате бледа линија мене не ми се верува девојки какво е ова чуство Леле господе мој ви благодарам за подршката девојки ве