Да си плачеш, радувај се, успеавте!!! Прекраснотии! Честитки, многу ме израдува Батали сега стрес! Почнаа позитивните тестови, само да се редат вакви убави црти Јухууууу
Се гушкаме си плачеме сега ќе чекаме да ја потврдиме преку крв Ти благодарам многу Второ ифв мие лош спермограм и некои ситници кај мене што се средија со оперативен зафат Ти благодарам многу мила Ти благодарам многу мила
Честитки @saramila09 се насетуваше дека ќе биде позитивно.Ти посакувам мнооогу среќа и да уживаш во деновите што следат.sun:
Ти благодарам многу мила значи и симптомите што ги набројав пред некој ден биле од што сум бремена не биле лажни многу сум среќа а посреќна сум кога имам подршка од вас ве
Честитки од се срце @saramila09 радувај се и гали го мешето Да имаш лесна,школска и прекрасна бременост
Ти благодарам многу душо епа време беше го победив стравот и направив ама добро бидна што направив благодарение на сите вас и вашата подршка стигнав до овој степен Му се јавив на докторот му пратив и слика.. се гледа втора бледа црта ама утре направи преку крв и да потврди ме бременост така ми кажа ќе направам утре и ќе видиме што ќе излезе
Кога видов нотификација дека си прикачила фајл,знаев дека е тест. И мојот кога го прикачив беше ваков.Уживај сега,само смирено висока бета и за две недели да си слушнеш
Е сега тој ден ќе го чекам како ли ќе поминат сега нестрпливо го чекам тој момент ви благодарам девојки за подршката