Честиткии! Лесна и школска бременост да имаш, конечно си ги виде двете цртки, бравоо , колку делува недостижно, а колку може да биде и реално! Кога сака Господ, тогаш бидува! Уживај сега и радувај се!
@saramila09 честитки мила со лесно да си ја износиш бременоста бледа ама тука е(мојата беше и побледа) браво...радувај се и гали мешко значи во оваа група кога видам || душа ми се исполни...
Ти благодарам многу душо се смирив малку почна апетитот да ми се отвара хаха Ти благодарам многу душо многу сум среќна што имам прекрасна подршка како вас Фала душо Богами така е господ еден ден сите ќе ве израдува тој не заборава никого јас 6 години чекав да си ги видам || и денес бил тој голем ден ти благодарам многу душо
Знаеш дека јас овој пат сосема се откажав и си реков нема да бидне ни овој пат и не мислев многу затоа и тест несакав да направам се плашев многу... а мм секој ден ми го галеше мешето зборуваше со него а јас се нервирав и се лутев му велев дека ништо нема внатре и дека несакам така да се однесува а него како господ да му рекол не ја слушај направи го своето и така бидна до денес тој не се откажа и кога видовме 2 бледа се исплашиве многу ама и докторот ми потврди дека е рано за тест преку урина мора преку крв утре ќе биде големиот ден.. дај боже и ти еден ден да си ги видиш || и да не израдуваш сите
@saramila09 со лесно нова Трудничка Утре по бетата само ќе констатирате дали се едно или двечки бебушки, ама па и тука нема правила. За 2недели на ехо стрпливо чекај дали ќе си мафташ со едно или две срциња @bebaa ова инф/трансвер што и да е, да биде последно, се изнамачи веќе и ти, што е доста, доста е! Пуштам уште од сега многу среќа, таман до Д денот ќе стаса
Daaa ima, na 12ti den cestitki!!!! Samo.smireno sega, guskajte se so maze i odmaranje i uzivanje bravo bravo mnogu mi e milo:
@saramila09 не се секирај дали ти е бледа цртата, таман е за 12 ти ден по трансфер. Уште кога ги пиша симптомите вчера, знаев дека си бремена, посебно температурата од 37 и многу ми е мило дека излезе така Опушти се сега и не се плаши од ништо, уживај си во бременоста...
Честитки @saramila09 со лесно и со радост да си ја износиш бременоста Пуштам среќа и на другите женски што ке почнат со постапка Нека биднат еден куп убави зимски бебиња