Честитки душо ти посакувам лесна бременост,и Ако плачиси и јас плачев многу од радост ми требаа неколку недели да сватам дека сум бремена.
Ти благодарам многу мила уште не ми се верува сите овие поминати години денес било пишано да си ги видам || линии..
@saramila09 Јухуууу бравооо ЧЕСТИТКИИИ трудничко Гали мешеее и со лесно да си имаш школска бременост... Како ми се полни душава кога ќе видам позитивен тест или убава бета ауу се ежам...Сите до една да се преселите во труднички теми
Cestitki mila moja.Ubava i lesna bremenost. Devojki site so ste vo procedura za ivf,i sto broite denovi do test vi ja pustam seta sreka na ovoj svet,i ve guskame so moeto sonce Daria Site do edna ke uspeete Bog e golem
Ти благодарам многу душо ве гушкам и јас посебно малата принцеза и ви праќам Ти благодарам многу душо дај боже еден ден сите да си дочекате ваков ден Ти благодарам многу мила.. наскоро се селиме изгледа и ние дојде денот веќе..
Добро утро девојки убав ден. Од 22ри се боцкам со супрефакт. Требаше да добијам на 25ти,сеуште немам добиено. Ваши искуства?
Во четврток во 19 часот го испив последното апче, во понеделник околу 18 часот добив. Кога сме кај ова... Добив околу 18 часот, светла крв на бришење, а утредента почна обилното. Кој ден да го рачунам како прв бидејќи од петти ден треба уште еден циклус да ги пијам? Знам дека за хормони ако добиеш после 17 дека утредента е прв ден, па дали важи и за Цикло Прогинова истото?
Jas znam deka ako dobies do 3 casot se racuna ovoj den, posle 3 naredniot den ti e prv den. Zosto ne si prasas doktorot?
Се извинувам, сум утнала, а времето за едитирање ми поминало. Во четврток во 19 го испив последното, а во недела околу 18 добив, не во понеделник. На дваесет и осми ден од циклус добив.