Абе како ниска,можеш само ако ти е шубе да ја повториш за 2 дена,ама мислам нема потреба. Сега ќе си чекаш 2 недели за ехо. Др.што вика?
Какво џабе, ајде бришка таму Таман си е бетата, честитки уште еднаш и со лесно да оди се' @A&Z еве слика
Zdravo devojki nova sum na forumot no nonstop ve sledam.vtoro invitro mi e 8den od transfer mi e.cestitki za trudnickite a nas sto cekame visoka beta.
Честитки уште еднаш мила. Ти посакувам лесна бременост Добредојде мила!. Јас и ти сме блиску со деновите. Мене денес ми е 9 ден. Уште малку па дај боже и ние вака да се радуваме. Го молам господ се да биде во ред кај сите што чекаме
Сакам АМХ да проверам, па ме интересира дали е битно на кој ден од циклус се проверува? @PrettyG и @bucika02 сега вие ни сте најблиску до тест, м?
Јас сакам да те предомисламАко не ти го бара др мислам оти и не е баш некој битен параметар освен кај екстремни случаи.Јас за моја возраст имам малку антрални фоликули и сакав да испитам, но кога го прашав др ми рече нема потреба.Зошто уште една грижа плус?
Не е битно на кој ден се испитува. Јас па мислам дека убаво е да знае докторот ( а и ти) со какви резерви располагаш. Возраста баш и не е клучна за низок амх. Колку има и на 25 год со амх 0.05 Испитај си
Не ми побарал докторот, мене ми текна, демек за мирна глава Инаку, по 5-6-7 имам антрални на двата јајника и ФСХ ми е 5.5 ама сакав докторот да знае и пусто нешто да се прави, да не е без ич ништо.
Чисто за споредба ќе ти кажам јас имам обично 5 на двата а фсх последно ми беше 10.Инаку тоа е само мое мислење одлуката си е твоја.