Daj boze no sepak neizvesnota e golema do vtornik ima uste mnogu vreme no ke izdrzeme samo ubavi vesti da slusneme
Ke bide se...Imam bliska licnost sto se pusta 2pati so invitro... Praese i 3to invitro, cekase mnogu... Ali se isplatese, cekase dolgo vreme, Ali sea ima prekrasna princezicka Vi posakuvam mnogu sreka!! !
Убава ти е бројката на антрални и на ФСХ-то, но ако сакаш да имаш увид со која резерва располагаш, направи си АМХ. Не е битно на кој ден од циклус се прави Фала Ти смени нешто докторот во терапијата?
Да, а еве гледам saramila09 ќе продолжи до срцева акција. И јас сум пиела само по неколку дена по ет, сега поинаку. @saramila09 фала ти, ми текна дека јас го прашував за овунорм, рече до срцева акција, очигледно и декортинот така, веројатно за секој случај. Уживај си, пази на исхрана и глеј го мешето како расте
Можеби кога ќе одам ќе смени нешто засега исто.. секако мила ќе внимавам и секако галиме меше сега се радуваме
Na mene I drtrajkovski I Dr trajkov mi rekoa oti ne se pie celo vreme zatoa mi bese cudno malku jas prv pat gi piev do vcera
Ne nemam nikakvi nus pojavi jas od dekortin samo macninii imam nasabajle se duri ne kasnam nepeceni bademi oni mi gi smiruvat macninite
@saramila09 препрашај си го Др.за Декортинот јас тој во две ивф го пиев по шема до тест но после не...Чисто прашај си.. За Овунорм не сум пиела и неможам ништо да кажам Нека кажат членки што го пиеле Јас немав нус појави од Декортинот... @Meckicja јас Аспиринот го пиев после доручек до 30та недела па немаше проблем...Трансфузиологот ми го одобри зошто ми се гадеше на гладно а морав да го пијам
Немам примано, случајно отворив да прочитам, нормално како и за секој лек пишува за контраиндикации, ама не пишува во упатството дека се користи за нешто поврзано со ивф постапка, на пр. имплантација и сл. но, сигурно има корисно дејство штом го препишуваат...