Жал ми е што се чувствуваш вака и мораш да минуваш низ тежок период.Те гушкам. Се признаваат оние спермограми кои освен број и концентрацијат содржат и морфологија.Јас така знам.
Добро утро девојчиња!Направив домашен тест сабајлево. 12 ден од трансфер и имам две цртки . Лелеее... пресреќна сум.... уште не ми се верува...... После ке одам и бета да испитам
Преубави се цртките.Јасно како ден.Ти посакувам лесна бременост и за 9 месеци да се гушкате со бебуш.
Благодарам мила. За брзо и ти да си ги видиш двете цртки. Fharmavital е тестот. Од зегин го купив. Ти благодарам мила од срце
Браво, честиткии, ни го разубави викендот мила, лесна и школска бременост да имаш и со бебуш/и во раце! Што терапија имаше, мила?
Значи срцето ми се полни кога ќе видам вакви убави вести имај лесна и прекрасна бременост мила моја...уживај во деновите што следат. @Bubce38 Биди силна мила...среќата ги следи храбрите...се надевам наскоро ќе ни се јавиш со убави вести
Честитки со лесно да си ја износиш бременоста..ете вака личи темава ајде да се множат позитивни тестови