@Bubce38 ти си една прекрасна zhена, заслузуваш среќа и знам дека се ќе се заврши убаво. Ти праќам среќа да е така и се молам за вас @PrettyG честитки!!!
Честитки со лесно да си ја износиш бременоста..ете вака личи темава ајде да семножат позитивни тестови
Природен модифициран циклус, со кломифен, гонал ф и цетротиде. Две инекции теваграстим за ендометриумот (една два дена пред пункција другата на ден на пункција) и инекција атосибан на ден на ет. По ет терапија со декортин 2х1 естрофем 4х3 (естрофемот исто го имав уште кога почнавме со боцките) премама 1х1 Овунорм 2х2 Витамин д 2х1 Метил фолат 2х2 Б-комплекс 2х1 и спреј Б12 1х1 Кардиопирин 1х1 (ова ми го даде по ет. Претходно пиев аспирин 100) Клексан 1х1 Кринон гел Прогестерон депо 1/2 на 4 дена
Да мила. Др.Ивановски Ми стигна резултатот за бета. 637 е девојчиња Искрено ви благодарам на сите за поддршката, советите како и честитките што ми ги упативте. На сите ви посакувам успех, високи бети и лесни бремености
Na mene pak sega dr ne mi dade nisto za endometriumot mi rece .na poslednoto merenje pred punkcijata oti mi bil 10 milimetri sto bilo odlicno ama jadev I pred ivf a I sega po dve brazilski orevi dnevno I ne mi dade nisto za nego
Сакав и јас да кажам дека можеби незнам да се 2 мене денес мие 16 ден от ет правев бета денес пак 590.0 за два дена порасна
Кај мене беше потенок ендометриумот. На последното мерење мислам дека беше 6,7. Кај тебе си бил со оптимална дебелина и најверојатно затоа др. не ти дал ништо
Зависи на кој ден е правен трансфер и кога се имплантирани ама бетата ти е супер.Уживај и без секирации