На 14ти ми беше пункцијата на 16 трансфер .. секако мила нема со што да се замарам сега и срце да си слушнам и тоа
Ете кај тебе бил на втор ден кај друг бил на трет ден и затоа бетите се различни, битно да растат и да се дуплираат.Те гушкам
Bucika02 фала на одговорот. 3 ампули поткожно примаше со 3 водички? Не ми одговара да одам попладне да ми ставаат мускулни на работа сум. Затоа прашувам дали можам сама да го ставам
Мислам дека 3 прашочиња се мешаат со една водичка и како што кажуваа некои членки само една водичка се става поткожно.Прашај си ги сестрите за сигурно тие знаат најдобро.
Фала емка штом може и така,ќе пробам. Инаку сестрата кај матичниот гинеколог трипати го читаше упатството кога отидов за супрефакт да ми покаже. Научна фантастика од вас научив повеке
3 прашочиња со 2 водички мускулно се боцкаат...барем јас така ги боцкав така ми кажаа ви Систина ,во исто време секој ден се боцкав навечер во 19.30
Спрејот б12 само на сабајле, а метил фолат сабајле и навечер. Со Б12 почанв некаде средината на минатата година. Прво го купував на синерџи во форма на таблети. За второто ивф (ноември 2017) докторот ми имаше пишано спреј б12 1х1, и од тогаш го користам спрејот