Бил отстранет ама пак се појави и така уште 3 пати на исто место беше направено.. Преку ехо 3д 4д имав и таму многу убаво се гледаше дури и големината на преградата..
Сакав да закажам консулатици кај Митко Ивановски во Систина, ми кажа сестрата дека трмини ќе има во мај, и ми кажа да се јавам др недела.
Да ве прашам дали може на 11 ден да се испита бета? направив домашен тест излезе позитивен. Пошо идат празници мене 14 ден ми се паѓа недела и до тогаш имам и кринон гел.
Со среќа мила штом е позитивно значи бремена си е не мора да чекаш до тогаш испитај си деновиве за да имаш повисока бета.. со среќа и лесна и школска бременост
Изгледа овие два месеци тргнаа со позитивни тестови.. со среќа мила да имаш лесна и школска бременост inlove:
Bucika мила честитки да имаш лесна бррменост Леле уште сега ке ме натераш да одам .. ке почекам утре сабајле.
А да си појдеш уште денес, па да не израдуваш и нас, или утре среда со среќа Честитки, две цртички значи бремена си
Ја првата бета ја правев на 10ти ден,така да можеш да правиш,секако имаш позитивен тест.Честитки и со лесно. Убава бета,и убав велигден е ова,да се множат само вака високи бети. Честито мила,уживај.