Потполно те разбирам @saramila09 Дури размислувам пак да повторам бета да се осигурам дека расте.... Ти за кога закажа ехо? Јас на 17ти ке одам
Леле @Ano ако ми веруваш до сега немав стрес, откога прочитав повеќе статуси повеќе се разочарав. А бев толку позитивна.
Јас си повторив докторот кажа нема потреба веќе си расте бета.. на 12ти имам закажано се ближат деновите нестрпливо го чекам тој ден дај боже Срце да си слушнеме и двете
Најдобронамерно, не си правете стрес. Ако ве плашат вакви приказни одморете малку од форумив или барем од темата и посветете се на убави работи. @PrettyG честитки и на тебе, мислам дека сум пропуштила да ти честитам.
Ајде смирено, ништо нема да се случи страшно. Тие што чекаат да проверат, ќе си имаат висока бета и ќе се радуваме, а другите ќе си чуете срценце/а
Жениички дали се добива за брзо одговор од фзо и колку време поминува од почеток до крај на ин витрото?
Vi blagodaram na site za cestitki,na trudnickite lesna bremenost na tie sto ste vo proces visoka beta I uspesna bremenost I samo POZITIVNO mislenje za do uspeh
Честитки за позитивните тестови денес. Утре чекаме уште позитивни тестови. Убав почеток на пролетта со многу бебиња
Одговор добив после две недели. Се јавував и прашував дали ми се разгледани документите. А колку треба за инвитрото...мислам дека се зависи од докторот. Јас не пиев таблети пред да започнам со боцкање. Се надевам недела или понеделник пункција а до тогаш ке имам поминато 14дена
За три недели дома ми стигна одговор, но за две недели почнав да се јавувам и по телефон дознав дека бараат уште една инсеминација. Откако им доставив уште еден документ, за две недели го разгледаа пак мојот случај и не чекав да ми стигне одговор по пошта, отидов таму и си го зедов ваучерот.
Здраво девојки, кажете ми дали за документи за ин витро треба инсеминациите да бидат преку еден циклус или може месец за месец. Сакам да почнам да си собирам докумемти па ме интресира како иде процедурата. Поздрав
Јас кога поднесував лани преку еден циклус беше . Со лесно Честитки за позитивните резултати со лесно да си ја поминете бременоста а за оние во постапка со лесно и со среќа , сите во најскоро време да успеете и да се радувате на позитивни резултати
да и јас се заџудив дека толку зафатен, ама пак ке се јавам. јас се јавив вчера накај 11 часот, па ми кажа дека се е зафатено, денес пак ке се јавам.
Да не ѕвонеше пред 2, па другс сестра да те откачила? Јас закажував 6 недели унапред, секогаш имаше термини. Друга сестра ти кренала. Во 2ч почнуваат во вторник. Втора смена се. Врти денес сабајле.
да накај 11 ѕвонев, ај денес ќе се обидам од сабајле, можеби и така е било.Фала многу за информацијата.