A sto najcesto baraat Plus? Ili .dokumentite sto se pisani na obrazecot na fzo samo? Izvinete mnogu sum isplasena
И јас поминав со 2 инсеминации ми одобрија за брзо време, имам полицистични јајници и не реагирав на фостимон и др. инекции. Ако ги имаш сите документи што ти кажале, плус нешто не бараат. Штом ти рекле уште една инсеминација толку е. Достави ја и одобрено ти е. Со среќа.
Не се плаши нема ништо страшно. 4 инсеминации преку месец направени,пап тест не постар од 1год. Микробиолошки брисеви за тебе не постари од 6месеци,ифективни скрининзи(хив и хепатит)за двајцата не постари од 6 месеци,спермограми 2 преку месец за сопругот и не постари од 1год. 4дехо,хсг или хистероскопија,лапараскопија. Хормони не постари од 6 месеци.Целосна крвна слика за двајцата,извод од венчани или изјава заверена од нотар за вонбрачна заедница. Мој совет направи си прво инсеминации и спермограми за нив треба повеке време па после се друго
Cestitki do site novi trudnici.Samo taka,na sekoe vleguvanje vo temava da citam ubavi postovi.Se raduvam so vas.Minatatiot veligden galev mese,bev bremena okolu 3meseci.Godinava si se galime so bebuska i si igrame so cokoladnite zajacinja.Nema poubav veligden vi posakuvam vakva sreka na site.Ve @Meckicja kade si?!
Здраво девојки, ке ве молам за инфо колку време се чека ако предметот ти е вратен на повторно разгледување? Исто две недели или побрзо оди?
Морало да има писмен запис од 4д ехо, и гликемија , нели гликемијата е уствари шекер или јас сум некоја грешка? Бидејки имам направено крвна слика не знам зошто ми бараат?
Јас имав три инсеминации и ми побараа четврта. Друго се' имав. Не се плаши, ќе си завршиш работа. Јас пак чекав две недели за да ги разгледаат пак документите.
Отприлика 2недели пак ќе чекаш по доставување на бараните резултати. Ќе го изгубиш тој ред и откако ќе доставиш пак си чекаш Јас чекам @Meckicja да не израдува, уште неполни 3часа
@Milicka* Каде ќе идеш?? Бараните документи ги собра, ги достави, каде ги однесе?? Предметот ти е кај ,,Мајка Тереза,, таму, во таа зграда одзади спомен куќата, во ФЗОМ кај Црвен крст само се доставува предметот, па они веднаш го носат и повеќе немаат контакт и информација за него..