Честитки и имај си лесна бременост. Уживај опуштено во деновите што следат. Баш ме израдува денес. Што терапија ќе примаш сега?
Aiiiiii ubaviniii CESTITKIIII MECE od se srce.Imaj si shkolska i lesna bremenost.Gali sega meseto i uzivaj te sledi preubav period.Super si e betataaaa
Тогаш не прави си стрес и уживај не мисли многу за бета сега ако си шубе како мене повтори за 2 или 3 дена и ќе видиш дали си расте како што треба уживај сега и гали меше
@Meckicja cestito mila, ne se opteretuvaj so nepotrebni misli, opusti se.. ajde utre i od mene rezultati.. kako ke spijam denes?!..
Колку е убава темата. Ве читав деновиве , ама се немам време да пишам. На сите од срце ви честитам за позитивните тестови. Со лесно да ви е до крај. Само убава мисла и кај сите ќе биде се како што треба. Јас сум веќе како нова. И мм е многуу многууу подобар. За од прилика три месеци планираме да ги оплодуваме момите. Др Таше ми предлага да направам уште 2 пункции на спонтан дур се уште имале дејство стимулациите. Ќе одам . И една јк да е нема да биде вишок
Cestitki ne se sekiraj sega opusti se . Mnogu mi e milo vaka da procitam ubavi vesti . Mene lani koga mi soopstija ubavi vesti bev vozbudena srekna zbuneta ama i isplasena dali ke bide se vo red i na kraj se bese kako sto treba , so bliznaci do 38 nedela sega devojkite imaat 3 meseci. Uzivaj gali mese bidi srekna