Честитки @Diva_ma @Meckicja и на сите други нови трудници.Ја разубавивте темата .Во посакувам лесна и безгрижна бременост.
Честитки лесна бременост те чекам цел ден да пишеш Тргна на убаво во темава супер честитки и на сите на кои сум пропуштила да ви честитам.На тие во што сте во постапка ви посакувам успех.
Devojki vi blagodaram mnogu na site za cestitkite da dade gospod site da si docekate takva radost posle 13 godini I jas docekav visoka beta
Убав ден и денеска честитки дива и мечкица. Лесна бременост. Посакувам високс бета на сите што се во исчекување
Честитки мила со лесно да си ја износиш до крај...ајј колку мешиња ајде празнете ја темава и дојдете во труднички ме израдувавте ти посебно мила @Diva_ma честитки и тебе душо со лесно до крај ете вака си личи темава
Ete kafeto vidis, slusaj ti patalec. .Sega do poragaj nema pienje kafence. Ma odlicna ti e betata. So sreka. Bas mi e milo.
Девојки дали некоја од вас знае кај да ги купам апчињата letrozole (femara) ми требаат итно пет апчиња ако некоја ги има нека ми пише ќе платам колку треба
@Bubce38 Одлично, мене исто ми предлагаа да направат "жетва на јк".... така го викаа тоа. За 3 месеци и мт ќе биде во форма, и се ќе биде најдобро.
Баш убава темата вака претпразнично. Честитки девојки , за 8 месеци со бебушки во раце! @Meckicja @Diva_ma
@Meckicja премило ми е!!! Узивај сега чекај си срценце опуштено, баш каква што беше од трансфер наваму, за пример
Ние правевме бидејќи немавме некој проблем и затоа мораше 4. Некоја од членките ти пиша да се јавиш да прашаш, најубаво така за да си знаеш. Кога видов еден куп страни на темава, знаев дека има нешто!!! Ви честитам мешиња, успеавте! Сега само галење меше, а потоа галење со бебушко Баш ме израдувавте, честитки уште еднаш и со лесно да оди! Ќе биде гужва во Труднички оваа пролет Летрозол јас од Ќустендил ги купив лани.