Da dr I sega koga se javiv da zakazam termin mi rece oti betahcg e super I mozam da uzivam do 19 April za togas ke treba eho da pravam
Девојки Дали некоја од вас има купувано од Приштина Cetrotide и Puregon ,дали знаете по која цена се? Ви благодарам
Ako ne ti e kasno nezz od kaj si ima vo Berna Farm vo Cair karsi gostilnica pcela ...Isto i vo tineksot kaj porenesna newborn jas imam tamu kupuvano..pozdrav i so sreka
Цетротиде 32 евра. И Косово и Грција и Бугарија се толку. +/- едно евро . Ама мора да купиш 7 инекции. Не ги делат на парче.
Ke cuvame ke cuvame te cekame I tebe vo najskoro vreme da se prefrles tamu I site drugi sto ste vo postapka srecno samo sakav da prasam nesto odole mi tece Kako zolto dali e mozda od utrogestan
Тоа жолто си го имам уште нормално од утрогестанот е се додека нема мирис и чешкање или печење е нормално со лесно мешко
Zdravo devojki iskustva od NK kletki na endometrium vo bugarija grad pleven?nekoja informacija ako znaete broj telefon? Vo sofija odi tamu se najeftini cetrotide ovde 1 e 2700 a tamu 20€
Колку си сигурна дека во Софија е 20 евра цетротиде? Скоро купуваше? Даваат на парче? Ние скоро прашувавме во неколку аптеки во Бугарија . Секаде ни кажаа цена од 435 лева кутија од 7 инекции. Тоа е околу 32 евра парче. Таа цена од 20 евра никако не ми е верна
Vo januari bev so soprugot jas zedov 3 zosto tolku mi rece doktorot!vo centarot na sofija bese od desna strana aptekata Ne znam edna dr na klinika me upati da odam zosto ako tie kletki bile visoki nema bremenost!
А кај нас не се прават тие? Мислам дека има на институт на имунилогија и хумана генетика, јас правев, ама баш го гледав резултатот, и пишува само НК селлс, покрај другите кратенки не забележав некоја посебна ознака за ендометриум. Затоа и прашав. Ако се испитува тука, зошто да одиш во Бугарија, а и дали има лек за тоа?
Jas segde se javiv i mk ne pravat!tie NK kletki ako se visoki ne dozvoluvaat da rasti fetusot jas 3 ivf i nemam pozitiven rezultat!se lecat lesno taka mi rece dr od gag!
Нека пише некоја што ги правела, што точно и пишува во резултатот. И дали е преку крв или биопсија на ендометриум...