Фала јас една треба да примам па да не одам на брза помош. И на упатството пишува поткожно ама ај да си прашам
Lele kakvo razdrmuvanje vo temava! Bravo devojcinja! Samo vakvi ubavi novosti da lajkuvame Na site sto se vo postapka im posakuvam istata sreka da ja osetat za kratko
Бравоо, која претпразнична еуфорија на темава, честиткииии, лесна бременост и гушки со бебуш за 8 месеци. Пуштај од мајата, да не’ фати сите...
Стварно убава стана темава во последните неколку страници се радувам за сите вас за некое време да се читаме во труднички
Ми го разубавувате секој ден, честитки до сите идни мајкички и да се радувате и уживате во периодот што ви следува. Да се пријавам и јас сега дека од нареден циклус од втор ден почнувам со микрогинон 21 ден и после тоа ми спомна докторот дека ќе одиме со краток протокол и дека ќе ми даде 3-4 инекции што ме ги покрива фондот. Дали можеби би знаела некоја кои се ? Рече дека ги има поефтини во Косово и Грција. Честитки уште еднаш на сите бремени лавици и со успех да ни е тие што сме во прецедура...