Devojki na drugarka mi denes i e 7-mi den od transfer i vecerva na vloskata imala mnogu malku svetlo kafen iscedok i ima bolki vo dolniot del vo stomakot, ima mesto za panika ili ne?
Др Снеже Стојковска е една од најпозитивните гинеколози во Ремедика (според мене). Посветува време за своите пациенти и се објаснува. Топло ти препорачувам да појдеш на преглед или консултација со резултати, па сама ќе си одлучиш. Јас имам убаво искуство со неа во врска со рејувинацијата. Да не успеев последниот пат, планирав кај неа да правам ивф. Моја познаничка, со ниско амх (0,5), успеа кај неа на природен циклус по направена рејувинација. Појди, разговарај и одлучи. Систина не ти е во опција?
Здраво Феминки.Сакам да прашам дали има некоја од вас Гонал и Мерионал да ви ги купам.За денес ми требаат.
Jas denes bev na eho oti sinoka imav kafeav iscedok i vidovme edno bebence imase srceva akcija posle 13 god I jas docekav takva radost a kafeaviot iscedok najverojatno e od embrionot koj be se razvijal oti I on se vide na eho ama ne e Kako sto treba
@kukla21 и @Mimmi39 фала ви за одговорите Ме интересираше за Стојковска повеќе за рејувенација, гледам дека била на обука во Атина. За ивф би размислувала по рејувенација, а искрено, не знам каде да го правам. @Meckicja многу ми е мило, ти посакувам секој нареден преглед уште поголема радост!
АМХ ми е 0.30 а јајниците ми се проодни Сега ке одам кај Гуржанова па ми реце на природен циклус по една јаце клетка некоку месеци со смрзнуване Јас имам јајце клетка по 1 нормално месецно,на мене стимулации немаат ефект,имам и овулација .Ке видиме ....Ти каде одеше и како успеа? 0.30 и проодни ми се да За рејувенација некои ми рекоја дека е губенје на време,а исто и по гоогле све имам прочитано на разни сајтови и нема некои позитивни резултати Кј Таше првиот пат пошо бев приватно,ми извај 1 јајце клетка па се оплоди па прекина да се дели на 3 ден,после тоа пак проба со 6 мерионали на ден,а пред тоа ми имаше речено дека толку јака стимулација во овие случаи не смее,па нормално не бидна ништо,џабе пари толку дадов....И знаете што ми рече?Ми рече-ај ова сметај го како тест за да знаеш дека не смее вака и нема вака резултат!!! ЕЕЕЕј ненормален бе,арам да му се парите што олку лаже,а и односот му е како Dr,Jekyl and Mr Hyde ако го имате гледано филмот,значи се однесува како поделена личност,не знаев кога ке го најдам во неговите,се придеруваше на сите,сестрите се тресеа од него.Онака не може со пациенти да се однесува,плус му даваме пари ,значи никаква подршка и однесуване.Еднаш дури ме прегледуваше го снема 2 мин и е врати со полна уста јадеше....Катастрофа а првиот пат ко бев ми рече ај да ти го видиме мачето...Јас умрев од срам
Истото го имам поминато кај Таше.За него имам само најпогрдни зборови.Ме гледаше на ехо , кажа дека имам слаба резерва и почна со најдогиот протокол. Висевме во ходници кај него по цели денови да се смилува и прими. После неуспешната пункција ми го кажа истото, со истите зборови: Сме го утнале протоколот, ете ова е тест за понатака да си знаеме. За плаќање не сакам ни да се потсетувам. Ме одра жива!