Душо моја баш ми е жал, но те молам без секирации...Главата горе и гушкај се со бебуш сепак имаш причина дома за да си насмеана ..нареден пат ќе биде второ! Те гушкам ! ❤
Здраво девојки...јас сум нова и во исчекување на тие фамозни 14 дена...после направен прв ЕТ вратени ми се две бластоцисти...дали три дена строго мирување е доволно...и што после тие први денови...дали може шетање, пешачење, идење на кафе
Првите три дена одмарав,ама се движев низ дома....панатака лесни прошетки,кафенце лагано со пријатни особи...важно да не си под стрес и некоја напорна физичка активност да не правиш.Мисли позитивно...ти посакувам успех Одиме понатака...постои следен пат...кој верувам ќе биде успешен!
Blagodaram na podrskata na site imam smrznato a zdravhe ima uste i vauceri uste ke se boram nema predavanje se iplakav sega planovi za naredno. Ama pi se ke si ja cekam zimata sega eden odmor malku opustanje I zdravje koga ke zaladi piveke da sedime vnatre
jas imav punkcija vo Petokot izvadija dobra brojka=17 kletki denes mi se javija i mi kazaa deka imame sedum oplodeni dve ke gi vratele a za ostanatite pet mi ponudija zamrznuvanje prasanjeto mi e dali mora dve da se vratat i dali nekoj ima iskustvo so zamrznati kletki-inaku cenata e 700 evra za edna godina chuvanje transferot mi e zakazan za Ponedelnik epten vozbudena imaku ova bi mi bila treta bremenost,edno 11 godini srce mi e,edno izgubiv vo 30 nedela so preeklampsija a ova mi e prvo in vitro dolgo pishuvanje... na site mnogu uspeh i ostvaruvanje na najgolemata zelba
За тоа ќе треба со докторот да разговарате он ако им каже да ти направат иначе вака не даваат на рати...
Eve da ti olesnam jas imav transver so zamrznati embrioni i eve ne rasteme 17nedela.Samo me zbunuva cenata sto ja pisuvate ovde jas plativ 24 000 vo Newborn lani vo juni za edna godina,a za sekoja naredna mi rekoa se doplaka 6 000.
Jas go dobiv vaucerot Sega me interesira koja e procedurata Koga se pocnuva so bockanje Kolku trae bockanjeto
Нека не те збунува јас пред 3 ни толку нема месеци замрзнав во систина плус секоја година по 150€или 180€ не се сеќавам Добро колку ќе треба секоја година +да се доплаќа..