Jas gi zemav od aptekata od sistina i mislam deka bea 1000 i dva trista denari ne se sekavam tocno ama poveke od 1300den. edna mislam ne beshe
Девојки ми се ближи 21от ден на микрогинон и ќе следува стимулации по краток протокол. Може некој да ми објасни што точно претставува краток протокол и од прилика кога би била пункцијата и трансферот? Малку ме фаќа паника искрено но и вооедно сум многу среќна
Од кога ќе го испиеш микрогинонот за два-три дена би требало да ти дојде. Од втор/трет ден на циклус почнуваш со боцкање. Се боцкаш десетина дена од прилика и околу 13-15 ден од циклус е пункцијата. Има и исклучоци,ама воглавно е вака . Без паника и со среќа
Denes napravivme transfer sega cekame 15 dena⏳ Clexan sekoj den...i nesto plus Dali odi na recept i kolku chini? neka bide se sonce za site koi cekame radost
Mi rekoa ne priznava fondot koga se prepishani od privatna ustanova.mene mi se od sistina Shto treba da se podnese vo fond? Da i jas taka razbrav
Немој да згрешите за рефундација како мене.Обавезно извештај од транафузиолог зошто мене не ми ги признаа од друго место.Ако сум грешка поправете ме.
Одиш на државен трансфузиолог, ти прават анализа на крв и ти пишуваат извештај колку клексани да примиш. Тој извештај, со потврда од матичен гинеколог дека си ги примила инјекциите, фискални сметки за купени клексани (бројот на инјекции и датумот да се довпаѓаат со извештајот), копија од лична карта и образец од фзо, се поднесуваат во фзо. Се надевам помогнав.
zdravo devojki vi se umesav u razgovor za da probam da pomognam...neka ti gi prepise maticniot ginekolog a kaj maticniot doktor sekoj den neka te zapisuva deka ti stavile inekcija
Devojki pozdrav se obidov da pobaram na nekoj da ne mu trebaat meroinali bidejki jas gi zemav ne 1390 kako tuka nego 10€ a mi ostanaa 15
Така беше да ама јас баш денаска се измалтретирав барајки мислење од трансфузиолог,по ново веке не пишувале мислење ни терапија,ке ти ги дадат резултатите па со нив на матчен гинеколог.Господ на помош нека ни е ама здравствово све повеке тоне.