Abe vidi se e mozno, no neli seobiduvate nekolku meseci I nisto, pod terapija I pak nisto, eve sega si se spremate za IFV pa napravi se za da imas uspeh nekoja infekcija ic ne ti treba sega, ke se vozdrzite I ovde nema glupavo prasanje, neli se sto ne maci I interesira treba da si prasame, a nekoj ako misli deka e glupo neka go ignorira Ajde prestani da se grizis za se, opusti se I cekame tvoj pozitiven test pred nasite za da ni povleces noga
Lele @Ninichka srcka kolku si osetliva Prasanjeto vooposto ne bese glupavo , pa ako sakas da znaes i jas isto bi razmisluvala, jas sum takov tip... Kaj mene nadezta sekogas posledna umira No veke koga si vo priprema za ivf, gledaj zastiti se... A i obavezno da mu kazes na Petanovski deka imavte nezastiten odnos vo plodni denovi
Ti blagodaram emkaemka, navistina bi sakala site,ama site do edna da se iscistime od tuka...vi blagodaram na poddrskata mnoogu i ve gushkam
Mila only44you, ti blagodaram od...a inaku malku mi e sram da mu kazam na Petanovski,no ke moram...a ubavo vikav jas aj pred ivf da odmorime malku od odnosi
Здраво на сите , сакам да ве прашам дали некоја од вас има правено инсеминација кај Шумански во Штип , ако има пишете ми ве молам ако имате искуство од таму поздрав
Me interesira dali nekoj ima iskustvo so ovoj metod na in vitro...ke me sledat da narasnat jk. do 12mm. Pa ke mi dadat mala doza terapija do sobiranjeto...prashuvam bidejki prviot pat odea na priroden ciklus so short terapija ama nisto ne bidna,jajce kletkite rastele nesrazmerno...vtoriot pat bese long varijanta so veshtacki ciklus I dobiv samo 1 jk.koja se oplodi ama ne dojde do bremenost.
Devojcinja, Dali nekoja od vas odela na postapka ivf, bez suprefakt?...Denes bev kaj Petanovski, da se dogovorime za protokolot, mi ja napravi semata, no bez suprefakt, tuku od 2riot den na ciklus direktno so puregon inekcii. Malku mi e cudno, deka gledam site od vas pocnuvate so kontraceptivi, suprefact,pa posle so puregon!?...A jas direktno so puregon
До 12мм не е многу растење, штознам. Антралните се по 10тина мм. Докторот најдобро знае, не се споредувај. Сите сме различни! Битно да успее, друго ништо не е битно!