@raja подмладување е околу 1 000 евра како што разбрав, види уште нешто друго да не има во таа цена, 6 000 евра е многу. Понудава малку и безобразна од нивна страна, парите како на дрво да ни растат. На форумов секој има право на свое мислење, не гледам зошто да се исклучуваш, сечие мислење и искуство ни е добредојдено на сите.
Мене од првиот ден ми беше покачена некои велеа дека од прогестеронот е но кај мене се вроди со успех.. дај боже и кај тебе да е така..
Kako e pravilno da se meri?Bazalna nautro ili vo bilo koe vreme? Sega za sega ne e pokacena voopshto duri ne e ni 37 A celo vreme imam bolki kako za ciklus Neznam koj ke izdrzi uste 8 dena.....do beta
Ајде издржи ќе биде позитивен дај боже.. и јас едвај чекам да дојде понеделник да си го видам бебушот.. со среќа мила дај боже да се вродило со плод
@Lola89 чекаме убави вести во понеделник! Како ти поминаа деновите? Кога почнувавте на 21 ден со Супрефакт, го прекинувавте Микрогинонот или си го пиевте до крај иако боцкате Супрефакт?
Dra Draga potpolno te razbirama I svakam samo da ti kazam deka I jas pred dva meseci mislev isto kako I vie.Mojata borba trae 12 godini 7 ivf laparoskopija,histeroskopija,eden spontan,pa posle I uste eden abortus, ostranuvanje na miomi,dolgi godini cekanje po hodincite vo bolnicite,postojano placenje pa ete sega sobrav hrabrost I sili I planiram za vreme na letoto da gi napravam pak potrebnite ispituvanja I zdravje naesen pak da se obidam pa zdravje ako bog saka ovoj pat da uspeam.Zatoa sega odmori se malku I zdravje veruvam deka bog I na tebe ke ti dade sila da prodolzis ponatamu.Pozz
Да завршив во четвртокот и сега сум во исчекување на циклус и да почнам со боцкање. Возбудата се поголема ми е и одвај чекам да почнам
Сестрата ми кажа дека од 16 ти до крај на месец нема да биде на работа затоа и порано ми закажаа преглед.. ама утре ќе прашам и ќе ве известам..
Фала ти. И мене ми закажа мнигу порано... затоа и прашувам. 8 дена после бета е стварно рано ништо нема да се види. А јас само ќе се потресувам. А инаку не ми рече пак да правам бета.
Ниту мене не ми рече пак да правам бета ама јас плус 2ва пати проверив душата неми беше мирна ти ако сакаш и 10 пати ќе си направиш..
Здраво феминки. Јас сум нова на форумот се спремам за инвитро незнам за кој доктор да се одлучам. Бев на консултации кај др. Трајковски- њу борн ми предложи краток протокол за стимулација а имам закажано преглед и кај др. Ивановски на 16.05. не ми е баш јасно околу протоколите зошто треба да одам на краток протокол (fsh 10) ако има некој слично искуство нека ми пише.