Site zaedno , bez isklucok se gledame na celta ♀️na najteskiot maraton od zivotot Fala vi na site za ubavite zelbi Posakuvam ubavi vesti od sekoja od vas
Честитки @Viki tonci лесна и убава бременост @0ли многу се радувам за тебе Лесно ко песна да ти помине цел процес,а за успешност сум скоро сигурна дека ке биде...неможе во таа твоја позитива и ведар дух да не се фати ембрионче
Многу благодарам на сите за убавите желби Се надевам дека некое ембрионче ќе биде расположено и ќе ме одбере
@Viki tonci со лесно, честитки. Имај лесна бременост. И влечи за носе што повеќе од тука. @0ли драга, со лесно и успешно. Стискам палци
@Viki tonci честитки на убавата вест. Имај лесна бременост. @0ли ти посакувам многу успех, па и ти да не радуваш за брзо.
Девојки, Дали има некои испитување за стерилитет кое го прават на имунологија, а не го прават на трансфузиологија? Ги имам направено на трансфузиологија, па да не одам за џабе и на имунологија Фала!
Мене ко што ми кажуваше Дејан Трајков кај нив се попрецизни и испитуваат плус антитела. Се испитува и сопругот. Јас би ти рекла земи резултатите и правац кај Дејан. Ако треба нешто плус ќе ти каже. И за тебе и за мт.