Девојки едно прашање до тие што се во тек. Негде прочитав дека доколку не го искористиш ваучерот во рок од 6 месеци се поднесувало барање до фондот за продолжување на истиот. Дали некоја од вас слушнала такво нешто, вртев денес во фондот ама не добив никого.Треба да темпирам документи затоа што сопругот е многу често службено отсутен, па да не направам пропуст.
@ Оli super ti e brijot na folikulite so sreka! Mozes li da mi kazes sto terapija primas? Na mene so stimulacija Suprefact 0.4 i Fostimon na punkcija mi izvadoa samo 2 folikuli. Pozzz
Cetrotide posledno koj kupuval i od kade? So lesno Oli i so ubavo do kraj @pile30 dali se sekavas da ti dadoa da pies nesto posle skrecingot? Mene nisto, samo me pustija da si odam doma. Antibiotik ne treba?
@Ano @Bubce38 се надевам дека ќе продолжат да се умни и дека ќе растат. Боцкам по три Мерионали и Супрефакт 0.3
Пред месец и нешто прашував Бугарија и Грција . По 29 евра е една , ама мораш да купиш цела кутија ( седум има внатре). Во Систина аптеката е 2610 ден
Ако изминат 6м поминува и важноста на ваучерот, па ќе треба сите документи наново да се достават, инаку не се брои како искористен обид Ми се бендиса апдејтот @0ли убави вредности и бројки
Vo remedika 2500 mkd ama rekov da prasam za sosedive. Blagodaram Bubce Ve molam slika od cetrotide treba da pratam vo bugarija..
Девојки за жал мојата Бета денес на 17 ден од трансфер е опадната на 16 Докторот ми кажа да ја прекинам терапијата и требало да добијам. Ова беше мое прво инвитро за жал неуспешно. Разочарувањето е големо
Жал ми е. Баш се надевав дека ќе биде дуплирана. Сепак биди среќна што постигна биохемиска бременост. Следниот пат ќе биде успешен, сигурно
Јас правев во април во н.борн, ми дадоа антибиотик и 5дена естрофем. Ама секој доктор си има различен пристап.
@Lavica2602 , сега ја најдов сметката од цетротиде, 33 евра. Ја купив месецов во Грција од аптеката во космос.
@Lara2 многу ми е жал, се мислев ќе ти се дуплира. Но сепак прво ивф е, немој да се разочаруваш, ретко кој успева од прв пат. Ти посакувам наредниот пат да биде успешен!
@Lavica2602 Не се сеќирај таму се ставаат.Јас од радозналост си ја прочитав листата додека лежев тие 2-3ч и ми дале Paracetamol Citeral Ketonal Analgin Reglan Spazmeks.Ајде ова е еден чекор до успехот.Со лесно и чекаме за некое време висока бета
Во Приштина се 30евра и можеш да купиш колку ти треба(не мора да купиш цела кутија од 7....туку можеш 2-3-4) Не сум била јас лично,но ова е проверена информација бидејки сега во Март моја пријателка купуваше од таму. Зборам за аптека "Rexal".
Blagodaram mnogu Vale. Najverojatno ke zemam od Bugarija, sega mi kazaa 200€ 7 inekcii. Sto ke iskoristam arno, ostatokot ke go ostavam ovde za forumov