Пукнав, кога се разбудив со големи болки, си реков готово отидоа. Ама ме послушале, баш како што им кажав да се умни
Леле Оли сабајлево те помислив жими се.Си реков кај и да е,Оли е за пункција Држам среќа,многу се радувам за тебе,едвај чекам да не израдуваш
Феминки мои, помина моето инвитро на приватно. За жал, со неуспех. Да се средам со мислите, па ќе продолжам со нови сили. Но, ми останаа од инјекциите: 12 ампули од Merional i 1 ампула Cetrotide. Ако некому му требаат, нека ми пише.
Многу, премногу ви благодарам за убавите зборови и желби Премногу ми значи поддршката, ве сакам стварно Почнав да боцкам Пролутекс, но не ме боли. Читав во темава како пишувате дека болат. Да не не ги ставам како што треба? Се ставаат во стомак на 45° или 90°?
Samo hrabro,sekako deka ti trebaat novi sili,ne e lesno ama vredi za celta Ke uspees i ti i site koi se vo ovaa borba
@Lavica2602 Pred 3 nedeli imav prvo INV kaj Hadzi Lega i isto taka neuspesno Od stimulacijata sto ja primav na punkcija mi izvadoa samo 2 folikuli od koi samo edna mi se oplodi. Terapijata voopsto ne mi deluvase, jas prirodno si imav po 2-3 folikuli do 20 mm. Zdravje pisle 6 meseca navistina mnogu se dvumam dali da mu dadam vtora sansa? Ili da promenam da otidam vo Plodnost-Bitola
Ако мислиш дека докторот нешто не направил како што треба менувај го. Ако си од Битола оди во Плодност поедноставно ќе ти биде од аспект на патување. Ако си од Скопје или поблиску до Скопје можеш и во Ремедика кај друг лекар да одиш или да пробаш Систина или ЊуБорн.
Како што рече среди си ги мислите и со нови сили во борба вреди да се бориме. Мене ми треба Cetrotide кажи ми од кај ги купи и колку пари.
Браво мила! Одлична бројка на ј.к. Сега убаво да си се оплодат и за неколку недели да се радуваш на висока бета
Браво. Сега наредно чекаме и убави вести за позитивен тест. И честитки до новите трудници, со лесно да си ја истерате бременоста.