Ви благодарам девојки од Се надевам дека за две недели ќе имам позитивен тест и висока бета. Првиот пат не стигнав до трансфер,не се развија добро ембрионите. Сега на природен циклус...ако се поклопат сите коцки ќе биде Да се радуваме сите што сме во исчекување и дедо боже на сите да ни ги наполни рацете
Zenski.. Profertil za zeni dok mi dade da pijam ama ne mi kaza kolku vreme... Dali ima tocno opredeleno kokju se pie ili zavisi kolku ke vi dade dok?
Поефтини, не знам, јас си ги нарачав на своја рака, онлајн од 24apteka.mk. Скапо е, ама се надевам дека на крај ќе се исплати.
И јас сега почнав да ги пијам, треба минимум 3 месеци. Се надевам дека ќе имаат ефект со оглед на цената сега ги купив од Виола за првиот месец. Кога ќе одиме месецов во грција ќе проверам дали ги имаат таму и која цена се. Па ако се поефтини ќе пишам.
Имав две неуспешни ифв на природен циклус, не се развиваа јк. Па докторот ми предложи да ги пијам за подобрување на квалитетот, пред да правиме класично ифв со стимулации.
Девојки да ве прашам дали од кринонот ви излегува кафеаво..зш јас имав крварње пред недела дена не обилно само еднаш на бришење свежа крв и сеа немам крв воопшто но затоа секој ден од кринонот имам кафеаво и на апликаторот при ставање и при излегување на кринонот одпосле ...па незнам дали е нормално инаку покријена сум со терапија заради крварењето (хематом)..пошто е секој ден се плашам дали е нормално
Здраво девојки, активно ве следам но досега не сум учествувала во дискусиите. На тие што веќе успеале им посакувам многу среќа понатаму, а на останатите што побрзо да успеат и да се радуваат набрзо со бебенца во рака. Треба да правам хистероскопија и препишана ми е терапија со Дановал таблети меѓутоа неможам да ги најдам во Скопје, а во аптеката во Систина ми рекоа дека ги нема во МК. Дали некоја има информација каде може да се купат таблетиве. Фала и голем поздрав
Две бластоцисти во меше си уживаат, а и јас со нив Пуштајте среќа, посакувам ова лето да не одам на одмор
Целата среќа ја пуштаме кај тебе во следните 2 недели. Обрати се кај докторот што ти ги препишал. Нека ти даде некои што ги има во Мк. Неможе за една хистероскопија да ти препишува нешто што го нема. Еве јас на пример за првата хистероскопија пиев Danatrol (danazol) ги имаше во аптеката во Систина. За втората хисероскопија пие микрогинон ништо посебно. Пак ќе кажам види со тој што ти препишал