Со Господ напред Оли, да си се гушнат со мама двете и ова лето дома да си седиш, ама наредно појачани за + двајца
Дановал е на Крка и не се произведува веќе, најмалку 5 години. Инаку и во Бугарија ги нема, за во Грција немам информација, ама таму барај ги како Данатрол. Или барај лекарот да ти даде замена.
Ти ја посакувам целата среќа и ти посакувам лесни и релаксирани две недели а потоа и најубавите девет месеци
Многу ви благодарам на сите! Спремна сум со серии и филмови и се надевам дека брзо ќе поминат деновиве.
Ova leto nema odmor samo galenje mese. Daj Boze za 9 meseci da te grejat dve sonca Planiram da ti se pridruzam ke se setame naprceni so stomacinata
Za Ohrid nema problem, ke te cekam Edno prasanje. Bockam menopur ama grloto mi e katastrofa i moram antibiotik. Ima nekakva vrska so bockive?
Go @0ли Има цело лето да си лежкаш,серии и филмчиња,а меше ке си расте Ти посакувам две среќички,братче и сестриче
Последново ивф пиев Цитерал додека се боцкав со Гонал Ф, имав грип, ми се воспали грлото и Ивановски ми рече да примам додека треба, може и до 3,4 дена по трансфер. Прашај си, но верувам и тебе ќе ти кажат исто, што и да е подобро е да се излечи пред трансфер. @0ли со среќа, за две недели висока бета!
Imam drugo prasanje spermogramite ni se na 16.03(sinlab), 11.04(drzavna) i 30.05(drzavns) ... Dali ke mi gi primat kako takvi so datumite bidejki pisuva deka najmalku eden mesec razlika i dve ili poveke instituciii.. Vr molam za sovet
Да, има еден месец разлика меѓу првиот и последниот и се од различни места. Тој од април дури не мораш ни да го испраќаш, но ако има дијагноза на нив, сепак сите прати ги.
Jas primam ampicilin i mi kazaa deka e ok. Da izlecam do transfer. Veke sum podobra pa se nadevam do togas ke mi mine.. Blagodaram za odgovorot.