i mojot transfer bese na 5ti den,a domasen test pravev na 8 den i pokaza pozitiven,a bhcg pr9veriv na 11 den i bese 395.mislam deka ne mora da cekas celi 14 dena so bhcg ke si na cisto uste na 10 den
Јас за вакво нешто како што објаснуваш ти не сум прочитала никаде. Може ембрионот да е донирани јајце клетли и сперма а да го "носи" дгуга жена. Прочитај потчно... А што дијзгноза имате?
I jas isto za ceska jas voopsto nez nisto znam oti e dozvoleno donacija na sperma I jk ama za embrioni ne veruvam I da e mnogu e skapo
www.pragueivf.com На оваа веб страна пишува дека има. Од мобилен не ми се отвара целосно страната, но од лаптоп читав дека има, мислам и ценовник има. Или може @Ivan-Ice да праша по маил.
Imam edno sisence suprefact,ako mu trrba na nekoj neka pise,jas go otvoriv samo za 2 bockanje,otvoreno i cuvano vo frizider,pari ne treba
Бев на имунологија па ми рекоа да се јавам за 3 недели за резултатите но може и за месец дена да се готови. Па ќе видиме кога ќе се
Што знам како сум. Некако исто се осеќам како пред добивање. Со повремени бодежи и менструални болки, гради ме болат и сум преосетлива на мириси, имам чудни соништа, ми се спие, де се препотувам де ми студи, ми се јаде, имам гасови, базална температура утрово првпат измерив и 37.1 беше. Се' исто како вообичаено што ми е пред добивање, само малку поинтензивно веројатно поради прогестеронот што го примам. Имам повремено и тахикардија, веројатно потсвесно сум возбудена Некако спремна сум на се'. Сакам да е успешно, имам позитивни мисли, функционирам нормално, но свесна сум и дека постои можност да не е. Па останува за некој ден да видиме што сме направиле