Оли те гушкам Јас имам големо пречуство дека ќе не радуваш и овој месец ќе биди твојот успех пристигнуваш до целта ти си многу позитивна личност секогаш си тука за совет Броиме денови до најсреќниот ден за Оли сите
Jas denes mnogu se izraduvav edna bratucedka gi spremaa dokumentite za ivf vo meguvreme ostana bremena po priroden pat na 35god
Многу ви благодарам за поддршката и препрепрекрасните зборови! Ве гушкам и праќам за сите Денес бета <1 Сега сепак ќе има одмор, чистење на организмов и од есен ќе се спремаме за пингвинчињата Не ми е сеедно, нормално, но полна сум со надеж дека следниот пат ќе е успешен и ќе биде! Нема откажување!
Секако дека нема откажување. Плус докажано е дека со пингвинчиња шансите се поголеми, организмот на мама одморен, плус со летен одмор...
Така е, само позитивни мисли да си имаш и верба, и ќе биде. Како што рече дај си одмор опушти се и во септемри по ескимчињата. Дали некоја пие во моментов омегазон од хелт аид? Ме интересија дали течноста во капсулите е проѕирна или има ко точкици потрокалови?
На хелд аид е баш проѕирна @0ли , така треба , само верба ! Ескимците ќе завршат работа . Судено ни е заедно јас и ти на трансфер . Ен го кај е септември . Плус , жешко е сега за меше Мала шала , иако знам не ти е до шалење, ама назад нема Дур не се сториме мешковци и ќе се шалиме , и ќе плакаме , и ќе се смееме ( еден ден). убава пријателке
Девојки се спремам за второ ивф на природен циклус кај Ивановски.Добивме ваучер и сега треба да добијам за една недела.Прашањето ми е на кои ден на менструација треба да отидам и како е процесот на природно ифв,дали треба уште сега да си закажам или....Терапија витаминска пијам неколку месеци.Ви благодарам
Ваучерот за на спонтан циклус ќе го користиш?! Инаку , те гледа на ехо од 8-ми ден некаде . Па на секои 2 дена ,дури не одлучи кога пункција .
@0ли сепак требало да одиш на одмор,последен сами во двојка,а мешко нека да си расте од есен и за празниците Искористи го летово колку што можеш,одмори се,па здравје боже од есен благословена И ти,и сите што чекаат
Јас бев на 5ти ден на ехо. Уште едно ехо на 8ми ден. Стоп инекција на 9ден во 23ч. Пункција на 11ден сабајле. Трансфер на 3ден од пункција. Со среќа