Често испитуваш ли калциум и ехо прегледи на бубрези?сепак тоа е голема доза за секојдневно да ја земаме
Уаууу 3000еур, нормални ли се? За едно дрка*е? Прашај Ремедика или Њу Борн, макс да е до 40-50,000ден. Абе да зависи нешто од мене одма би ти дала од маже донација без ништо. Само трошоци за испитување и пат бидејќи собираме пари за инвитро и не би можела дополнителни трошоци да сносам Ама незнам он како ќе се сноси со тоа, се разбира и вие дали ќе сакате бидејќи лично јас незнам дали би сакала да ги знам моите донори утре кога би имала
@Софија 88 те прочотав пред некој ден, ама не стасав да пишам. Тоа што ти предложил Ивановски да ти е последна опција. Види се со други специјалисти. Има добри доктори во Македонија. Кога ќе успееш, да му одиш на Митко бременост да ти води. Да те гледа еднаш месечно и да го потсеќаш што и како ти зборел. За краен печат, нека те породи Луѓе по 10 пати пробуваат, ти по 3 обиди за сурогат си одма.
леле очичка ме насмеа да сибеш извинете и двете ама смешно ми дојде одма од мажето дека for free...срцка си ептееееен...
Кукле ептен добри идеи ми даде богами ќе размислам да ги исполнам дефинитивно! Инаку да последна опција ми е и му реков млада сум не размислувам уште на таа тема и го прашувам нели може да е до квалитет на ембрионот и он абе да може да е до се, и ми идеше тогаш да му ја врзам една извинете на зборот ама бев лута многу зошто човекот ми истресе од ракав работа со која само ми остави грижа за во иднина, а ми правеше ин витра што значи и он не е сигурен во тоа што ми го кажа...затоа јас него ќе го замислам и загрижам одма чим успеам кај новиот доктор штом го изберам...фала многу на подршката многу ми значи хахаха леле ме изнасмеа пред спиење да ти кажам ☺ сфаќам истата и јас сум исти сурат хахаха, и искрено не би сакала да го знам донорот некако терет би ми претставувало инаку фала ти секако на предлогот што го посака те гушкам ...инаку да 3000 евра е ужас❤
Jas ne zemam na vigantol jas zemam ili na Dr wolzz vit d ili na poljski lek od 2000 ie vit d vigantol mene mi se slabi
Ne sum ispitala voopsto,razgovarav so dr.posto citav i jas deka dozata e bas golema osobeno za trudnici i moze da ima posledici za plodot mi rece uzivaj se ke e ok ama jas sama ke baram upat da si proveram zosto vaka ne sum raat
Devojkiiiiii dojde odgovorot od fzo i e pozitivno aj ve molam upatete me STO SEGA I PONATAKA ? pozdrav do site
Сега ќе си закажеш термин кај избраниот специјалист и ќе се договорите кога да почнете. Со лесно и позитивен крај
Женски ај некоја ако во брзо време купувала Дхеа да ми каже од каде ја земала, зошто во таа единствената продавница во Сити мол немаа Микронизирана Дхеа, а мене таква ми треба, фала однапред.
Во соседниве земји има, во Ск незнам. Јас ама одамна беше од Косово-Уросевац ги зедов. Имаш редовни автобуски линии и чести, а и блиску е. Јас така ги купив.
Софија, мене мм ми ги нарача онлине на свонсон од 25мг и ни пристигнаа на врата по 2-3 недели. Ќе побарам на која страна ги нарачавме ако сакаш.
Ti blagodaram srcka. .. Se nadevam na pocitiven ishod :/ ivanovski go izbrav pa ke vidime kako ke se odvivaat rabotite.. Ti blagodaram se nadevam srekata ke me sledi
и мене баш ме интересира исходот зошто и мој доктор е.. натаму ми оди и мене работава, накај ин витро!... ајде баш да видиме Митко како ќе се покаже и со среќа девојко! Кога планираш?
Srecno mila inace mene denes mi kazaa oti ke imame kerkicka posle 13 god borba so neplodnost I jas toa go docekav