Господ ги дава најтешките битки на најсилните. Исплачи се денеска,утре. Летово ќе собираме сила и позитивна енергија за следната битка. Откажување нема. Идемо далје све до медалје
многу ми е жал. Да тешко е, исплачи се, одмори и продолжи, не се откажувај. ќе дојде и твојот ден. Ќе се радуваш најмногу. Направи бета или само домашен тест?
@Lavica2602 жал ми е душо.не губи надеж само тоа можам да ти кажам.Нема утеха знам,но мора да помине и ова.после дождот доаѓа сонце секогаш
Не си сама , и јас да пријавам неуспешно второ ивф, домАшен тест на 9 ден од ет негативен , вчера беше ден за плачки но мора да се кренеме , мора да успееме , тешко е многу но Бог за сите има некој план.
Божее неубав ден денес,жал ми е душо.колку ти е тешко само ти си знаеш.но главата горе,мора да си храбра
Првите денови се тешки , после поминува , имам 6 јуначиња замрзнати се надевам нема да ме изневерат , ти благодарам
Многу ми е жал но те молам не се разочарувај мајки ќе бидеме секако на било кој начин, една Лавица испративме во труднички од тука ти си следна Премногу рано си направила тест башка и домашен тест... Има надеж ќе провериш утре бета Миличка и ти... јас сметам дека 9ти ден од трансфер е премногу рано па и дури домашен тест си направила. Докторите секогаш после инвитро не тераат на 14ден да направиме бета, па дури и домашен тест не го земаат како веродостоен. Не губете надеж премногу е рано за да се разочарувате!
Ќе направам и бета за секој случај , утре ке ми биде 11 ден , но мислам ке покажеше макар и бледа цртичка благодарам на поддршка
@ocicka2014 blagodaram na poddrskata no i jas kako @Milicka* mislam ke pokazese barem bleda crta a vaka nisto...
@Lavica2602 и @Milicka* жал ми е женски,кешки да немаше воопшто неуспешни приказни,ама... Сепак имајте на ум дека на крајот ве чека успех,и дека нема откажување од борбава. И оставете си трошка позитивна надеж за утрешната бета,чуда се случуваат
Тоа е животот. И ке плачеме и ке се смееме. Се надевам дека сите што сме со негативни тестови,ќе се радуване за нова година со позитивни тестови и полни мешиња
Срцки ми сте , ајде можда мала надеж за утре , но со гоооолема резерва , откажување нема , за овојпат некако мн бев под стрес , но другиот пат ке успеам шо сака нека биде , ти благодарам мила , те гушкам силно силно Секако ќе дојдат и нашите денови, им посакувам висока бета на сите што се во постапка ***