Да да правев, ама не сакав негатива да ширам , шо е убава темава вака со Бубче, негативна ми е бетата под 5 па да се припремам за нареден трансфер прибирам податоци за прлутекс бидејки досега немам примано , осекам овој пат ке биде вистинскиот хахаха
Oti progesteron depo neli mozes da primas jas primav proluteks od vadenjeto na jk do et posle prodolziv so progesteron depo
Честитки @Bubce38!Имај си лесна,прелесна бременсот со здраво бебче во прегратка за 9 месеци. Заслужено ти е, радувајте се со сопругот. Многу ми е мило кога ќе прочитам ваква вест. Ми се разубави денот
@Bubce38 Честитки Бубче! Со лесно, со убаво да си го износиш и родиш бебето! Многу ме израдува. Верувај чекав да објавиш ваква вест, како да знаев дека ќе се случи сега. Јас бев една од тие што секогаш зборува за опуштеност Се сеќаваш кога ти кажав ти природно затруднуваш и ќе родиш, само опушти се. Те hug:
Следниот обид ќе биде вистинскиот миличка, верувај во тоа, Пролутексот е ок, самата цена кажува, а и доктор ми потврди, се разбира доколку можеш финансиски да си дозволиш. Ти посакувам успех! Имаш ескимчиња?
Честиткиииии срцка!! Со лесно да ја издржиш бременоста! Многу ме израдува! Да не влечеш сите со тебее да се исчистиме од групава!
Аиии. Еден ден сум пропуштила да влезам во темава и што да видам. Честитки и со лесно да си истераш наредните месеци. Не те познавам, ама ја читав твојата приказна и искрено сум многу среќна. Секогаш се радувам на позитивни тестови и тагувам за негативните, ама сега ептен многу се израдував.