Ne znam milicka so da ti kazam jas sum prezadovolna od dr trajkovski nemi naplatija nisto I sekogas doktoro e dostapen u sekoe vreme mozam da mu se javam na tel
Имам искуство со Њу Борн подолго време. Во врска со наплаќањата за прегледи, да има промена. Првиот пат прегледите по ивф ми ги наплаќаа преку еден преглед, односно еден преглед наплаќаа, следниот не. Вториов пат секој преглед го наплаќаат.
Da preku fond bev I se mi dadea sto me sleduva ne izlezea nikakvi skrini trosoci a ne kako plodnoS zimat pari u edno sobce vladimir sekogas e ljubezen a tase samo se dere toa doktor li e od nasata pot pecale za kredito da si vrne
имав мила да али наводно го тргнал докторот, дали е така незнам ќе видам дали ќе ми препорачаат пак да ме видат...чим почнам со постапка ќе ве прашам да не ми наплатат случајно нешто што не треба фала ти ❤
Читам дека многу од вас пијат профертил, мене докторот ништо не ми кажа да пијам па прашањето ми е дали можам на своја рака да ги пијам со оглед на тоа што амх ми е 0.54?
Најсреќно мила! Трнливите патишта не ми се непознати, а си ги носам и последиците од медицинските процедури (што нужни а што од криминално незнаење). Драго ми е што си исправена и одиш напред и ќе успееш. Ивановски е еден од најпосветените доктори што по овој пат ги запознав и не верувам дека со друг ќе успеев да родам. Но иако не разбрав дали продолжуваш кај него, нашата волја за дете нема граници и често ја потценуваме. Одмарај и сончај се летово а септември ќе биде нов почеток.
Сите спорни мислењава од темава се отстранети. Доколку некогаш мислите дека некој член не ги почитува правилата на форумот едноставно пријавете го, нема потреба една ваква тема да се полни со непотребни препукувања и оф-топици. Има членки кои прашале нешто, а прашањето им се губи низ страници оф-топици. Исто така има една многу корисна опција на форумов, едно копче за игнорирање и доколку не сакате да читате некој само искористете го. Благодарам.
Mila kolku plakas za pregled vo new born klinik te prasuvam oti jas po ivf ne sum bila kaj niv bremenost sega zasega si ja sledam vo strumica
Joan, фала за поддршката.. Да, кај Ивановски продолжувам..Навистина е еден од најпосветените и секогаш достапен. Во право си за последиците, еден куп работи би променила да можам, ама тоа е што е. Има денови кога ми е многу тешко и се чувтвувам толку уморна од се' , но за срека поголемиот дел од времето сум оптимистична и со надеж за иднината. Убедена сум дека се' се случува со причина и дека моето бебе ме чека на крајот од оваа борба. А дотогаш, ке направиме се што е во наша мок. Гушки до тебе и малиот батко.Да е жив и здрав! (Пишувам од моб., со српска поддршка и немам к' и г', да не испаднам неписмена))
Благодарам, и кај тебе во скоро време Мислам 1500 беше, мм плати затоа не сум сигурна колку беше точно.
Незнам кај тебе но кај мене не беше така бев стимулирана 15 дена пошто со полицистични јајници и одевме полека секои 3 дена бев следена од страна на докторот..
@Stara честитки мила со лесно да си ја износиш бременоста баш ми е мило ќе си имате братче или сестриче
И јас сум со полицистични , стимулација 9 дена , една фоликулометријА , пункција па трансфер со благА хипер и тоА е тоа затоа велам секаде е различно , битно е да веруваш на докторот .