Pisav na dr. Stran pa i tuka se spremame za invitro no se pocnuvame i se nesto ni se sluci i prekineme no sega se odlucivme nemame vreme za gubenje sakam edna pomos od vas so soprugot sakame da odime kaj urologo no nz kaj koj. Ima dijagnoza azoospermija i do sega nikoj ne ni dade nekoi lekarstva bevme vo filip 2 i vo drzvana ni rekoa za toa nema lek pa sega ako znaete nekoj nesto so ova bi ve zamolila da mi kazete
Уролог кај кого иде мм е др.Владко Филипов од Штип. Секој понеделник работи во уролошка амбуланта во Велес. Терапијата што му ја препиша му помогна и сега контролниот спермограм беше во ред
Nie bevme kaj petrovski sistina.. Ok covek e Mm e so oligoastenozoospermia piese tribestan nemase rezultat ni malku... Ivanovski mu gi dade profertil pa ke vidime sega sledno kako ke bide... Inace jas pocnuvam so mikroginon od nedela, za kolku vreme vi dojde mens. Otkako go prekinavte?
Мм имаше дијагноза астенозооспермија.примаше тбл.Мотил и следниот спермограм беше нормозооспермија.ете кај него имаше ефект.Со упат од матичен лекар завршивме работа за кај урологот
Nie bevme i kaj mickovski i drzavna i filip 2 i site ni rekoa za azoospermija nema lek. Mickovski odma ni kaza praviemo operacija da vidi dali vnatre ima zivi no nas nie prvo sakame bar da pie nekoi lekarstava pa togas mozebi ke ima podobruvanje. Testosteronot mi bese mnogu visok sega mu e namalen za mnogu
Treba da ispitam hormoni na 3 den posebno zaradi prolaktinot no od 1 den na ciklus pocnuvam so terapija za histeroskopija danoval kapsuli o sega me maci da ne slucajno ne izlezat dobri rezultatite zaradi terapijata..a mi treba hormonalen status za vo fond?
A bevte li na endokrinolog za testosteronot mm bese prezadovolen od cedo Dimitrievski koga rabotese na klinikata za endokrinologija sega e vo sistina mislam
Bevme i ne prati kaj mickovski mickovski ni kaza vednas intervencija da napravime na varikocela i deka samo vo sistina se pravelo takva ni izvadi pamet. Nie posle na drzavna pravevme posle varikocela operacija mu se namalija hormonite duri na pola
Женски само да ви кажам има веќе и кај нас прашаци со сличен состав на инофоликот. Сигурно ги има во Зегин а може и по другите аптеки. Еве и слика
Najprvo se izvinuvam za latinicata pisuvam od mobilen: Ubavo ti kazale deka lek za azoo nema, nemoj popusto da se nadevate deka nesto moze da se sredi so terapija ili slicno, odma na operacija ( mikro tese ) , I tocno Mickovski e super I profesionalen ,ako najdat material ke se zamrzne I ke mozis da pravis ivf, kaj nas najdoa material, imav edno uspesno ivf no za zal zavrsi so ran spontan, a vtoro ivf neuspesno, sega imame zamrznati embrioni pa ke probuvame ponatamu, muabetot mi bese nemoj popusto da si go gubite vremeto, za zal ovoj e najtezok oblik na maska neplodnost za koj lek nema, vi posakuvam uspeh I nema otkazuvanje se do postignuvanje na celta !!!
божеее варикоцела е на денешно време веќе рутинска операција.Мм исто ја има па јас 4 пати досега трудна останував.Два пати успешно -два пати спонтан.Незнам зашо ве вадат така од памет ко да е којзнае шо