Pa nz ni izvadi pamet deka mozelo i rak da se dobie hitno moralo operacija, nie ne beve vo moznost tolku pari da dademe ,a ni kaza na drzavno nema nikade nikoj ne ja pravi nz kade bevme em sto e azoospermija em ova mislev deka ke se onesvesev vo klinikata. Vasiot soprug ima li azoo. Ili samo varikocela
варикоцела... имаше и он доста ниски вредности на спермограм(веќе и не паметам точно) али еве се излезе добро.Без операција.Нам ни рекоа и да се оперира дека тоа нема да гаранција за подобар резултат.Идеше во Систина и во Тетово на прегледи.
Dhea ti e malku visoka sto moze da bide od pcos nez kakov ti e soodnosot na FSH so lh i nez dali si pravila ogtt test so insulinemija I vit d dali imas ispitano
Другарки, јас ги собрав документите за трет ваучер. Да се брцнам малку во морето и од наредна недела во акција во фонд се враќам во игра пак
Zenski skrsena sum od bolka,mislev deka sme na krajot na tunelot i ovoj pat ke bide,bev tolku pozitivna i polna nadez ama nisto ne stignav do punkcija.Imam 16 folekuli i edna cista. Vo avgust se na odmor i od septemvri pak prodolzuvame.Ne nemozam da se pomiram, bukvalno se vo red so dvajcata (9 god ispituvanja vo jajce vlakno baraa) i se e vo red,neznam kaj kolku doktori sme bile i sekade ista reakcija "se è vo red, vo svetot kako vas se samo 5%" i krevat ramenici...... nemam sila poveke ....Site sto ste vo procedura od srce vi posakuvam uspeh.
Vo Sistina ke pravam histeroskopija...me maci da ne mesto mi se poremetat rezultatite od danovalot koj ke go piam od prv dem na ciklus a imam eden hormonalen status ama prolaktinot mi e visok i piev terapija i zaradi nego mi treba nov.
Најдобро да се јавиш да си прашаш доктор. Јас треба дијагностичка хистероскопија да правам,ке чекам до септември за на ГАК
Nema da gi punktiraat,takov im e nacinot na rabota.So ciklusot vo septemvri pak od pocetok. Ne sum svesna kaj da odam i sto da pravam.
Извини вака ама сакам да знам ако не е тајна . Каде им е таков начинот ? Ти објаснија зошто нема да ги пунктираат? 16 фоликули да останат непунктирани мене како лаик во сето ова ,искрено ме плаши