Се случува крварење од микрогинон. И мене ми се случи околу 14-15 ден. Докторот рече ништо страшно. Треба да ти трае 2-3 дена макс ако е повеќе јави се на лекар
Не би да те плашам,но 16 фолекули не се малку.Полни се со течност и кога ке пукнат се полниш ти со течност,ако добро објаснив.Јас би те советувала да отидеш на друго мислење.И зошто воопшто почнале ако тој термин одат на одмор сите.Кое е објаснувањето зошто не те пунктираат?Ради цистата?Ради одморите?
Taman vcera toa prv pat a vtornik sum veke skopje na kontrola ako ima nesto ke reagira doktorot.. Fala vi ve baknuvam ❤
Zdravo na site.Paravm ivf na privatno no mi ostana edna inekcija Cetrotide,dali nekoja od vas ima potraba od nea.Ja zedov od Kosovo za 75 evra za 70 ke ja dadam. Da ti pomognam kolku mozam.Pravam na privatno na New Born Clinic 92 transfer i punkcija.Inekcii zavisi kakvi ke primas.Najevtini ti se vo Kosovo.Ako ti treba pomos kazi mi ,ke ti kazam kako da gi najdes.
Моментално никакви, но сакам да се спремам со информации за да не трчам во последен момент, а и по мојата мината историја сигурно ќе ми требаат да докупувам инекции, фала ти на инфо. Мила да не си грешка со оваа цена една инекција Цитротид е 75 евра ? Тука кај нас дека се поефтини хм ?
Сигурно е некоја грешка феминката. Цетротиде кај нас е околу 2400 ден . У Грција и Косово се околу 29-31 евро една
Eee greska golema mislev na Puregon hehe ama umot .... Cetrotide se po 33 evra vo Kosovo a Merional po 12.50
Женички, дали знаете која е цената за префрлање на ембриони од една во друга клиника? На пример од Систина во Ремедика? Thanks!
J јас денеска бев кај докторот за да се договориме на кој циклус да почнеме и го носев само тоа + плус документацијата со испитувања што ги имав направено за ваучерот.