Majki bratucedka mi podnese dokumenti vo fond,vo Juni.Pred edna nedela i stignalo pismo i baraat dokumemt od napravena laparaskopija.Aj prati vednas.Denes se javila i kazale novo 4D.A pravese pred da gi prati dokumentite.So se slucuva so fond,jas koga podnesuvav ne pravea vaka.Si imase zenata pusteno ne mi e jasno so ja zafrkavaat.Veke e pod terapija so Mikroginon,ceka da dobie da pocne da bocka Superfact
Nisto neka naprave 4d na 21 den od ciklus najarno bilo I na mene me vratija tretiot pat za 4d eho I go pravev na gak na 21den od ciklus
Ke pravila utre kaj Trivodaliev.Jas mislam Gjuzelov ne ga e gledal kako so treba,pa ne se zadovolni u fond
Nez mozda oti oni so toa eho tamu ne pretepuvaat na brzina samo ponekogas oti imaat guzva Inace jas I hsg novo imav napraveno na gak kade sto pise oti dvata jajcevodi ne se proodni I pak me vratija nazad za 4d eho
Друштво колку често испитувате хормони по потреба или секој месец? И дали кога испитувате ги правите сите хормони наеднаш или само оние што ви ги бараат од фондот и докторот ?
Јас секогаш тие шесте стандардните, на своја рака или кога сум аплицирала во Фонд (не почесто од на 3 месеци). Неколку пати испитав плус и дхеа и тестостерон, онака мене ми текна, на ГАК секогаш..
Јас на минимум 6 месеци, а некогаш и еднаш годишно, зависи од потребата. Па и нема потреба секој месец. И мене ме вратија за нешто, не знам што точно беше, некогаш им текнува така, нека си поднесе ново 4д и ќе и’ одобрат.
zdravo zenski jasum nova na site vi posakuvam uspeh deneska mi e 7 den od transver pravev test mi pokaza pozitivno
Zensko jas pocnav so suprefakt od denes. . Ajde kazete mi iskustva so nego zasto eve prvata denes ja primiv nekako me boli mestoto koga se navednuvam ili stanuvam od krevet... Kazete mi sto smeam a sto ne... Doktorot mi rece funkcioniraj normalno. . Go slusam nego ama sakam da slusnam i vasi mislenja... Ve pozdravuvam
Честитки, со лесно! Со лесно и со успех да биде! Мене ме чешкаше местото, но брзо поминуваше. Нормално функционирав со Супрефакт, дури и продолжив да вежбам се' додека не почнав со стимулациите.
Здраво женички Јас од понеделникот почнав со супрефакт, двата дена ми се појави модро, еве вчера и денес не, ( од 15 до 17h 0,5 )...ме интересира дали треба само од лева или може и од десна страна да се боцка. Иначе мм ме боцка...
Наизменично ќе се боцкаш, еден ден од лево на папокот, друг ден од десно. Инаку и мене ми се појавуваше модринка, некогаш благ оток, понекогаш и чешкање, но се е нормално не се грижи. Ти посакувам успех, и позитивен тест
Ти благодарам на одговорот. Не бев сигурна дали може од двете. Дај Боже ☺️ И на прв ден од циклус треба да се боцнам?
Да, си продолжуваш со иста доза додека не ти кажат поинаку. Кога почнав со стимулации од втор ден, само доза ми намалија од 0.5 на 0.3. Супрефакт боцкав цело време. Со лесно боцкањето и со успех да биде!