Колку микрограми метилирана фолна има во Кардиовитамин, колку чини ( 697 денари или динари? ) и кај го набавуваш?
Како мислиш ги оставил фоликулите да не се трошат? Штом се издвоиле фоликули, ј.клетките веќе се потрошени во тој циклус. Ако не ги боцнал, самите тие ќе пукнат. Не е лошо 3 ј.клетки. Ти посакувам трансфер.
Ок, фала. Прочитав дека си во исчекување, со среќа и не се обазирај на симптоми, истите симптоми може да бидат и за бременост и за пред циклус. Навиваме за бременост
Jas da ti kazam i mojata cetvrta i petta borba ja teram kaj nego ama kako sto go falat ne e .Zatoa razmisli ubavo nemoj spored uspehot na drugite da mu ja dades doverbata.Ne deka ne e dobar doktor ,no ponekogas od sto mnogu saka da ob jasnuva ,se moze da ti izmesa vo glavata.Eve mene vcera mi bese punkcijata,me vikna na razgovor i mi rece deka sansite za uspeh ne mi se bas najgolemi od progesteronot sto mi e 2.Uste bez da pomine transferot mene mi ja presece nadezda.
А ќе имаш трансфер? Мене вака кога би ми кажал доктор, би правела муабет за трансфер во друг циклус. Не мора да се прави ради реда трансфер. Што се договоривте?
Мила ако те разбрав добро ми викаш да размислам дали воопшто да го изберам Трајковски нели? Јас можеби ќе прашам за искуства тука, но одлуката секогаш си ја носам како што срцето ми кажува, не се ориентирам по фалењата тука, ако гледаме така Ивановски го утепаа тука од фалење, а јас со него немам добро искуство. Не ме сваќај погрешно, но ако Трајковски сметал дека навистина ти е повисок прогестеронот така подобро и за тебе е не те пресекол ако ти ја кажал реалната страна, подобро така него да ти даде надеж и да ти прави трансфер па да се разочараш... најубаво да ти одложи за друг циклус.Мене Ивановски ме има така пресечено како никој и не верувам дека ќе постои друг случај каде некој доктор ќе му ги скрати крилјата како он мене, уште по прв трансфер да се зборува за сурогат на речиси млада жена нема везе со мозокот тоа, за мене ова е нешто невидено.