Мене ми направија без да ми кажат. Знам дека се прави на постари жени, неми текна да си побарам, ама кога видов дека ми направиле ми олесна. Во њуборн, преку фондот бев
Vi pisuva li nekade ili usmeno vi kazaa... Kaj mene bea blastocidi embrionite I sega koj ceka so mene ovie najteski denovi ili sama sum...
Нее, мислам за оваа интервенција што прашуваш пишува на листот што ти го даваат, ако ти е направена. Јас така видов дека е направено кај мене
I bez da im reces go pravat toa, kaj mene napravija bez da im recam, na privatno bev, a toa e napisano i vo izvestajot. Bez gajle imaat napraveno, toa im e zadolzitelno pri et. Srekno!
Зошто мора да е баш оваа? Можеш било која. Имам читано дека микрогенизирана форма на ДХЕА е подобра, но јас земав во таблети и имаше ефект. Сега има и кај нас ДХЕА, во Сити мол, горе кај суплементите за билдери.
Tretoto ivf mi bese uspesno na 11 den po et testot negativen se utepav od placenje po dva dena test preku krv pozitiven .Od togas vece ne se brzam mnogu,i so ovie simptomi za dobivanje ne sakam da napravam...
Мила и кај мене не направија три пати и јас приватно им плаќав и последниот пат се бунев и додека он креваше раменици што да прави со мене и што да смени, јас му предлагав на докторот плус ова да се направи, и он ми рече демек тоа го правеле на тие што се постари од 40 год што не е точно! Да си бараш ич да не ти чуе извини ми на збор, но чим те прочитав и јас се изнервирав Ова не е наша работа да предлагаме тие треба да си знаат, но ете незнам од која причина кај некои прават кај некои не. Со лесно биди позитивна никогаш не се знае, можеби сега си успеала те гушкам ! ❤
Super koe ivf ti bese po red?Kolku embrioni ti vratija? Hehe taka e,kako ke im tekne taka pravat ne mislat na nas kako ni e posle sekoj neuspesen obid.Treba so site isto da se odnesuvaat,i se sto e vo nivna moc da napravat.
И кај мене пишуваше.Се што се прави пишува во извештајот што ви го даваат Све што е направено.И кај мене е така.Поздравче и се најубаво