Vo remedika kaj dimitrov....znaci kaj mene se si bese ok, ama kaj maz mi edvaj se naogase po nesto. Na dva pati zamrznuvaa i na denot na punkcijata toj ostavi pak primerok ama vo toj nemalo nisto i morale da odmrznuvaat. E sega tie posto mu se takvi jadni koa gi odmrznale bile nepodvizni i so ne bas dobra morfologija i retko se slucuvalo i takvi da uspeat da se oplodat so isci no kaj nas ne uspea. Jas koga prasav sto ke im e podviznost koga oni go stavaat direkt vo jk mi rekoa deka moralo barem malku da se dvizat za da se aktivirala dnk-ta i da se spoi so jk t.e.oplodi. kako i da e sega odime obratno stom se pojavat zivi posvizni spermatozoidi ke odmrznuvaat jk pa koga treba togas ke uspee....toa e toa
A so biopsija neli ima poveke sansi da se najde? Ajde stom imate zamrznato jk mislam polesno za tebe barem, nema da primas stimulacii.
Epa pravevme i biopsija i na nea nisto ne najdoa...kaj nas ti e lutrija rabotava koga sakaat se pojavuva po edno dve koga ne saka nema ic... haos...sega naracavme nekoja terapija od usa sperm hope za azospermija bila pa ke vidime dali ke pomogne nesto I mene mi e polesno sto nema vo skoro vreme pak stimulacii
Јас веќе не пишувам на темава. Не сакам да излезе дека се правам паметна со сила, а целта ми била да се најдам од помош кога можам. Секое добро.
Еј НЕ! Како тоа не пишуваш? Што не натера на тоа не разбирам. Секој си има свое право на мислење и немора мислење на една членка да те натера да не оставиш на цедило сите нас кои ги следиме твоите совети и мислења. Извини ама не се правиш, паметна си. Јас не познам член ан оваа тема што е поупатен од тебе за овие работи. Слободно можеш да докторираш на оваа тема. И ај не се занесуј да не си мрднала од тука, јасно? Едит. Те следам и во подршка и истово важи и за таму. Поздрав
Не знам како ќе ви делува на вас видеото, но мене ми е многу мотивационо. мислам дека она се добро поминати 15 минути на youtube. Инаку не сум outsider кој слободно зборува на темата. Овде сум и јас. до крајот на годинината би требало да пробам и конечно и со инсеминацијата. Само што ми го отворија двата канали, мора да побрзам додека не се имат затворено пак
Kako da ne....samo obidi se da ne pisuvas Neka se povlecat i neka ne pisuvaat tie sto te navredile. A ti na site nas si ni i poveke od potrebna. Ge gushkam milanajsilnooo P.S. Ne se pravis pametna so sila,pametna si ! Koj ti e kriv
@kukla21 koj tolku te iznervira???? Ajde opusteno, i ne im obrakaj vnimanie na poedinci, vidi tuka site drugarki ne te pustaat da si odis
Каналите можат да бидат блокирани - најчесто инфекциите ги наведуваат како причина. Лапароскопски може да се „продуваат“ и да се отворат (доколку е возможно). Се верува дека најдобар период за правење бебе е периодот после интервенцијата. Со тек на време може да почнат да се затвораат пак.. ПС - не можев да одолеам да не пишам
Devojki mala pomos....dali posle punkcijata imavte problem so stolicata? Pijam parafinsko ulje ama nesto ne deluva Isto taka ako znae nekoj posle kolku vreme mozeme pak normalno da si imame odnosi bidejki kaj mene nema da ima transfer
Tvrda stolica ne sum imala, no sve biva, jadi potecna hrana i ke bide A mozda ti e i od grc, stres... A za odnosi pa mozete uste sega, nema problem, veke ke si teras se najnormalno kako i pred, nemas za zal transver pa nisto ne e promeneto
пробај со маслиново масло лажиза на гладно , пробај со свежи сливи во поголема количина или суви сливи да ги свариш малце и водата да ја испиеш
Eve duso ako ti e za uteha i ako ti pomogni jas ke ti kazam deka jas posle 3 neuspesni ivf obidi 4 toto bese preku fondot toa uspesno i sega ima